Branko Kockica na Dečijem sajmu

Pored brojnih aktivnosti za decu, na ovogodišnjem Dečijem sajmu mališani će se družiti sa Brankom Kockicom i njegovim Tatatatircima, kao i sa glumcima iz Pozorištanceta "Puž"

  • 1

Još samo tri nedelje ostalo je do početka jedanaestog dečijeg sajma, koji će trajati od 1. do 3. novembra na Beogradskom sajmu u Hali 3. Uz besplatan ulaz za sve posetioce, organizatori najavljuju raznovrstan program i odličnu zabavu i za decu i za roditelje.

Prvi put na sajmu, mališani će se družiti sa Brankom Kockicom i njegovim Tatatatircima, kao i sa glumcima iz Pozorištanceta "Puž". Uživaće u pesmi i igri na bini, neprekidnim aktivnostima na sportskom terenu, a očekuju ih i razna iznenađenja poput nagradnih igara kojima se oni najviše raduju, ogromne igraonice od 150 m2, druženja sa njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova i još dosta toga.

Specijalan program pripremaju i Svibor savez Srbije, koji će deci pokazati viteška umeća, zatim Saobraćajna policija koja će ih naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, Žandermerija sa kojom svake godine prolaze posebnu obuku, a i ovoga puta na sajmu moći će i da se druže i vežbaju zajedno sa ljudima iz Saveza za školski sport.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA