Beograđanin sestri poklonio buket od 1.001 ruže! (FOTO)

Verovali ili ne, jedan mladić u prestonici izdvojio je neverovatnu sumu - između 900 i 1.200 evra - kako bi obradovao voljenu sestru, koja je upravo postala punoletna

  • 47

U ova krizna vremena retki su muškarci koji naklonost prema sebi dragim ženama ispoljavaju darovanjem cveća, a još manje skupih cvetnih aranžmana. Međutim, jedna cvećara na Banovom brdu nedavno je dobila zahtev da napravi aranžman koji se sastoji od čak 1001 ruže!

- Tog dana kod nas u cvećaru ušao je jedan mladić sa željom da svojoj sestri za njen 18. rođendan pokloni nešto zaista jedinstveno. Od nas je naručio da mu napravimo luksuzni aranžman od hiljadu i jedne ruže - počinje svoju priču vlasnica cvećare na Banovom Brdu.

Prema želji mladića, koji je želeo da ostane anoniman, hiljadu ruža je bilo crveno, dok je ona jedna preostala, udenuta u samu sredinu, bila u beloj boji. Zbog komplikovanog načina izrade, ovaj aranžman težak 70 kilograma tri su cvećarke pravile na licu mesta, na pokretnim kolicima na kojima je stajala korpa specijalno izrađena za ovu priliku. U pravom trenutku, kolica su uvezena u salu u kojoj je organizovana proslava, kao iznenađenje za slavljenicu.

- Trebalo nam je čitavih pet sati da bismo ga napravili da bude kako valja. Stvar je u tome što svaka ruža mora pojedinačno da se čisti, pa tek onda udeva u sunđer skriven u korpici od pruća - objasnila je ona.

Naša sagovornica nije želela da nam otkrije poslovnu tajnu koliko je mladića koštalo ovo zadovoljstvo, ali kako Telegraf saznaje, jedan ovakav aranžman, visok preko metar i po, koštao bi za mnoge nedostižnih 900 do 1200 evra.

- Kada smo čuli šta se od nas traži, bili smo u šoku od iznenađenja. Poslednjih godina sve je manje tako galantnih momaka, a moram da kažem da se u gradu ne pamti kada je poslednji put neko ostavio toliko novca u jednoj cvećari - otkriva cvećarka.

Sigurni smo da je sestra bila oduševljena ovakvim znakom pažnje od svog voljenog brata, ali nismo uspeli da saznamo da li će ona naći mesta da ovaj glamurozni aranžman, čak i kada se sve ruže budu osušile, sačuva kao uspomenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    8. oktobar 2013 | 19:39

    Verovatno je od tate dobila x6 ad mame q7...

  • Srbija

    8. oktobar 2013 | 20:16

    Pa kad nije u novcu što joj nekupi buket belih rada, ako se vole, vole se i bez tog proseravanja, nego hajde da se priča.

  • aaa

    8. oktobar 2013 | 22:59

    Danas svaka nepismena budala ima pare. Gospodjo Zorice, bolje da ste taj novac potrosili na obrazovanje. Dzaba vam i 1001 ruza i audi, kad vi ne znate ni recenicu da sastavite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA