Putnica udarila kontrolorku Bus plusa u glavu!

Incident se dogodio jutros u 7:15 sati u Ulici Zrenjaninski put na opštini Palilula kada je kontrolorka od D. L. zatražila na uvid kartu za prevoz, na šta je ona odreagovala tako što je udarila rukom u glavu

  • 14

Beogradska policija podnela je prekršajnu prijavu protiv D.L. (24 ) iz Beograda, jer je u autobusu na liniji 95 rukom udarila u glavu kontrolorku Bus plusa, saopštilo je danas Ministarstvo unutaršnjih poslova.

Incident se dogodio jutros u 7:15 sati u Ulici Zrenjaninski put na opštini Palilula kada je kontrolorka od D. L. zatražila na uvid kartu za prevoz, na šta je ona odreagovala tako što je udarila rukom u predelu glave.

O incidentu je obavešten zamenik tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela već da se protiv D. L. podnese prekršajna prijava u redovnom postupku. Protiv putnice je podneta prijava za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru − učestvovanje u tuči, navodi se u saopštenju.

Beogradska policija saopštila je u subotu, 5.oktobra, da je podnela krivične i prekršajn prijave protiv četiri osobe zbog sumnje da su u dva odvojena incidenta fizički i verbalno napali kontrolore "Bus plusa".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIKI

    8. oktobar 2013 | 19:14

    Ne odobravam nasilje... ali verujem da pristup kontrolorke nije bio bas prijatan....kada je devojka tako reagovala...

  • Rasa

    8. oktobar 2013 | 19:45

    Udarila je zato sto joj je samo trazila kartu? Jadni kontrolori oni su tako bezazleni i fini pa ih svako bije iz cista mira.

  • Ime

    8. oktobar 2013 | 19:26

    @ Niki procitaj svoj komentar jos jednom. Videćeš koliku si glupost izrekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA