Promocije Dečjeg sajma u vrtićima i školama

Promocije Dečjeg sajma u vrtićima i školama su u toku, a mališani mogu uživati u kratkim predstavama za decu i u druženju sa Sportakusom i ostalim glumcima

  • 1

Dvanaesti dečji sajam održaće se od 1. do 3. novembra na Beogradskom sajmu u Hali 3. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Promocije Dečjeg sajma, koje se pred svaku ovu manifestaciju održavaju po vrtićima i osnovnim školama su počele. Mališani mogu uživati u 15-minutnoj predstavi, družeći se sa Sportakusom i ostalim glumcima, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečjoj manifestaciji u regionu.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi najdraži, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti posetioce. Prvi put na sajmu učestvuje JKP Gradsko stambeno, tako da će mališani moći da nauče kako se treba ponašati u liftu, kako da reaguju ukoliko ostanu zaglavljeni ili dođe do kvara i još dosta toga. Moći će da se druže i sa Brankom Kockicom i njegovim Pužićima, neizbežnim Sportakusom, a očekuje ih i dosta nagradnih igara na bini i sportskom terenu kojima se oni najviše raduju.

Svake godine sa decom se druži i Svibor savez Srbije, zatim Žandarmerija, saobraćajna policija, a tu će biti i Pažljivko koji će ih naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečjih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA