JUHU POKLONI: Bambi donacija za bezbrižno detinjstvo

Kompanija "Bambi" obišla je polaznike nekoliko škola i domova za decu i tom prilikom im uručila poklone, među kojima su bile i najomiljenije "juhu" dečie čokoladice

  • 0

U želji da dodatno usreći učenike Škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom "Sveti Sava" iz Umke, predstavnici kompanije "Bambi" u društvu poznatog TV lica Aleksandre Jeftanović posetili su polaznike ove škole i tom prilikom im uručili poklone, među kojima su bile i najomiljenije "juhu" dečje čokoladice.

Pored ove škole, kompanija "Bambi" je donacijom svojih proizvoda obradovala i mališane iz Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak" Pančevo, kao i decu iz Svratišta Beograd, koji vodi Centar za integraciju mladih. Kompanija "Bambi" je ovim gestom pažnje htela da obraduje decu iz navedenih ustanova i na taj način im pruži podršku u odrastanju.

- Ovo je još samo jedna u nizu akcija kompanije "Bambi" čiji je cilj podrška najmlađima koji rastu bez roditeljskog staranja i imaju posebne potrebe. Dugoročni cilj kompanije "Bambi" je da kroz svoje društveno odgovorne akcije omogući najmlađim generacijama srećnije i bezbrižnije detinjstvo. Na taj način, želimo da podržimo naše buduće šampione - istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije "Bambi".

Ovom donacijom kompanija "Bambi" još jednom je pokazala svoj društveno odgovorni karakter koji se ogleda, pre svega, u pomoći najmlađim članovima naše zajednice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA