NEVEROVATNO: Vratio novčanik sa 1.600 evra!

Novčanik sa 1.600 evra, koji je našao u svom vozilu GSP, vozač Milomir Jeremić odmah je pokušao da vrati vlasniku, švedskom taksisti poreklom iz Paraćina. Kada nije uspeo da ga pronađe, novčanik je odneo u policiju

  • 12

Vozač GSP-a Milomir Jeremić pronašao je novčanik pun novca i odmah ga vratio vlasniku. Često je pronalazio telefone, dokumenta i druge predmete, ali sada je našao novčanik sa 1.600 evra i vratio ga švedskom taksisti poreklom iz Paraćina.

- Vozio sam autobus na liniji "72", iz pravca od aerodroma ka gradu. Prišao mi je čovek koji je upravo stigao iz Švedske, kupio je kartu i pitao kako da stigne do autobuske stanice. Kratko smo popričali i on je otišao da sedne. U autobusu je bilo 5-6 putnika. Vozio sam zadnju turu. Nije bilo gužve i brzo sam stigao do Zelenog venca. Stranac je poslednji izašao iz vozila, a ja sam krenuo prema garaži - priseća se Jeremić.

Posle svake smene, autobusi prolaze kontrolu i pregledaju ih da vide da li su oštećeni, objašnjava Jeremić, koji već dve decenije vozi Beograđane.

- Kolega koji je obavio kontrolu rekao mi da je našao novčanik između sedišta. Bacio sam pogled i video da ima novca, uglavnom stranih novčanica i dokumenta, dva pasoša, lična karta i švedska saobraćajna za taksi. Izvadio sam pasoš i na fotografiji prepoznao čoveka koji me je pitao za autobusku stanicu. Otišao sam kući i na telefon informacija pokušao da saznam njegovu adresu, jer na čipovanoj ličnoj karti ne piše - dodaje on.

U policijsku stanicu otišao je kada mu nije pošlo za rukom da uđe u trag čoveku koji je izgubio novčanik i predao pronađeni novac.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA