TELEKOM SRBIJA PRILIKA 2013: Peta međunarodna konferencija DSOJ-a

Više od dve stotine stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću okupilo se danas na otvaranju konferencije DSOJ “Telekom Srbija PRilika 2013”

  • 0

Konferenciju je otvorio ministar privrede Vlade Republike Srbije, Saša Radulović, koji je naglasio da je upravljanje reputacijom strateška disciplina top menadžmenta i ključna oblast rada PR profesionalaca.

Na konferenciji u obraćanju učesnicima Radulović je istakao da smo svi na istom zadatku!

- Ja sa svojim timom i kolegama u Vladi radim na ekonomskim reformama i poboljšanju privrednog ambijenta, a vi na upravljanju reputacijom svojih kompanija i organizacija, čime zajedno gradimo reputaciju domaće privrede, proizvoda, usluga, izvoza, Srbije kao privlačne investicione destinacije i Srbije kao zemlje sa boljim životnim standardom. I siguran sam da ćemo zajedno u tome uspeti - rekao je Radulović.

Učesnici konferencije su priznati međunarodni i regionalni stručnjaci, kao i mnogobrojni domaći PR profesionalci, predstavnici medija i partneri DSOJ-a.

Pored brojnih gostiju iz regiona bivše Jugoslavije, konferenciji Društva Srbije za odnose sa javnošću prisustvuje i Kristof Ginisti, predsednik organizacije IPRA (International Public Relations Association) za 2013. godinu koji će 16. novembra održati predavanje na temu "Značaj fenomena mase za upravljanje reputacijom: verovanja, emocije i aktivizam".

"Telekom Srbija PRilika 2013" je peta međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose sa javnošću koja se tradicionalno održava krajem godine sa ciljem edukacije PR stručnjaka i regionalne razmene znanja i iskustva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA