Poznatom zaljubljeniku u Srbiju ukraden novčanik sa pasošem i vizom!

- Proverio sam torbu i video da mi nema mobilnog i pasoša. To mi je jedini lični dokument, i da stvar bude gora, u njemu mi je i viza - objavio je Kater na svom profilu i dodao da mu je novčanik ukrao dečak, star između 13 i 15 godina, romske nacionalnosti

  • 17

Poznati Amerikanac Čarls Kater, koji se iz SAD-a preselio u Srbiju, oduševljen našom zemljom koju promoviše preko društvenih mreža i Youtube-a, večeras je opljačkan u gradskom prevozu u Beogradu.

Svoje iskustvo Kater je objavio i na svom fejsbuk profilu.

- Hvatao sam autobus 43 na Trgu republike kada je dečak počeo da me gura. Mislio sam da pokušava da se ugura ispred mene. Ušao sam u autobus kada je neka devojka počela da mi objašnjava šta se desilo ali je isprva nisam razumeo jer je pričala veoma brzo. Objasnila mi je da je dečak, dok me je gurao, posegnuo rukom u moju torbu za laptop koju sam nosio preko ramena. Proverio sam torbu i video da mi nema mobilnog i pasoša. To mi je jedini lični dokument, i da stvar bude gora, u njemu mi je i viza - objavio je Kater na svom profilu i dodao da mu je novčanik ukrao dečak star između 13 i 15 godina romske nacionalnosti.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA