HIT OGLAS O KOME PRIČA CEO GRAD: Poslodavci, zaposlite ovog studenta!

- Trebate radnika? Asistenta? Pomoćnika? U administraciji, štampariji, agenciji, radionici, građevini, ateljeu, kući...? Trebate nekog da nosi štapove za golf, proba ručak pre Vas, izvede psa u šetnju, opere auto, zalije travnjak, zalije cveće,sredi vrt, pokupi lišće... ide sa vama u šoping - piše u ovom oglasu

  • 20

Katastrofalni ekonomski podaci po kojima u našoj zemlji radno mesto nema više od milion ljudi, a čak 700.000 osoba prima neku vrstu socijalne pomoći, primoravaju građane da rade sve i svašta, da ne biraju posao, ali i da rade sve kako bi ga našli.

Tako je Dušan Đ, student iz Beograda došao na originalnu ideju da umesto u novinskim oglasima oblepi veliki broj plakata po gradu kako bi skrenuo pažnju eventualnim poslodavcima i našao sebi mogućnost da zaradi. On je, gde god je mogao po gradu postavio oglas veoma zanimljive sadržine.

- Trebate radnika? Asistenta? Pomoćnika? U administraciji, štampariji, agenciji, radionici, građevini, ateljeu, kući...? Trebate nekog da nosi štapove za golf, proba ručak pre Vas, izvede psa u šetnju, opere auto, zalije travnjak, zalije cveće,sredi vrt, pokupi lišće... ide sa vama u šoping? Imate posao koji želite da bude kvalitetno i savesno urađen i da ne razmišljate po tom pitanju da li će, hoće, neće, ozbiljan li je ovaj oglas ili neozbiljan - stoji između ostalog u oglasu.

Dušan Đ, autor ovog oglasa, ističe da njegova želja nije bila da se javno eksponira, i da pravi reklamu sebi, već da ga je na ovaj korak "muka naterala".

- Hitno mi je potreban posao za koji se dobija plata. Ima puno onih koji zapošljavaju ljude a ne daju plate, pa sam postavio ovaj oglas u nadi da ću naći pristojan posao. Potreban mi je posao kako bih platio školovanje, i sve druge obaveze. Zato sam se odlčučio na ovaj korak. Zato i koristim priliku da ukoliko nekome je potreban dobar radnik, da me kontaktira. Posao ne biram - navodi Dušan.

Tako da, ukoliko poznajete nekog ko ima potrebu za radnom snagom, kontaktirajte Dušana. Značiće mu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ananas

    23. novembar 2013 | 20:55

    Dušane, ti bi i da radis i da primas platu? pa ne ide to tako

  • Бајкер

    23. novembar 2013 | 20:44

    Свака част мајсторе.

  • balkanski narod

    23. novembar 2013 | 21:01

    A uslov je samo da dobije platu! Prosto zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA