MIHAJLOVIĆ: Podavalska naselja dobijaju vodovod i kanalizaciju!

- Danas u ovom veku, nažalost, veliki deo Beograda nema kanalizaciju jer je Demokratskoj stranci bilo lakše da pljačka, nego da brine o građanima - kazala je potpredsednica GO SNS

  • 13

Područje pod Avalom dobiće vodovod i kanalizaciju, a povećanjem energetske efikasnosti pokušaće se smanjenje računa za struju, izjavila je potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović.

- Obećavamo da će podavalsko područje imati vodovod i kanalizaciju. Danas u ovom veku, nažalost, veliki deo Beograda nema kanalizaciju jer je Demokratskoj stranci bilo lakše da pljačka, nego da brine o građanima - kazala je Mihajlović novinarima kod Banjičke pijace.

Ona je pred lokalne izbore koji se na Voždovcu održavaju 15. decembra, rekla da je SNS koja je upravljala tom opštinom do sada, "možda i mogla mnogo više da je imala podršku gradske vlasti".

- Gotovo sve škole imaju video-nadzor, a SNS se posvetila i osobama sa invaliditetom postavljanjem 13 rampi za invalide - navela je Mihajlović.

DS: Zorana Mihajlović prvo da se informiše

Demokratska stranka je poručila potpredsednici SNS Zorani Mihajlović da bi, pre nego što iznosi podatke o Beogradu, trebalo da ih proveri.

"Mihajlovićeva pre nego što iznosi podatke o Beogradu trebalo da ih proveri, jer je danas obećala građanima podavalskih područja kanalizaciju koji su već dobili 2011. godine. Sela Pinosava, Beli Potok, Zuce su već dobila kanalizacionu mrežu na koju se priključilo 1.200 domaćinstava, a grad je za to izdvojio osam miliona evra", navela je DS u saopštenju.

DS smatra da je SNS "celokupnu kampanju na Voždovcu bazirala na lažima i uvredama".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    24. novembar 2013 | 14:12

    Svi se sete vodovoda i kanalizacije pred izbore. A narod glup i lakoveran...

  • vuk popovic

    24. novembar 2013 | 14:14

    Zena se u sve razume, vodovod, kanalizacija, gasovod. Pa da, sve ide kroz cev..

  • Pamtim ko slon

    24. novembar 2013 | 15:21

    Zar SNS isto obećao i pre četiri godine...? Možda ministarka ne pamti, ona je u to vreme još bila u G17...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA