TESLINA MOĆ? Nepoznata svetlost oko Muzeja poznatog naučnika na Google maps!

Na svetskoj najpoznatijoj elektronskoj mapi Muzej Nikole Tesle okružen je čudnom svetlošću, koje nema ni na jednoj drugoj lokaciji u okviru ove mreže. Šta mislite, o čemu se radi?

  • 11

Najpoznatiji srpski naučnik Nikola Tesla, 70 godina nakon smrti, ne prestaje da izaziva radoznalost i rasplamsava maštu, pa čak ni kod najsavremenijih sistema!

Naime, na svetskoj najpoznatijoj elektronskoj mapi "Google maps" lokacija Muzeja Nikole Tesle okružena je svetlošću, koje nema ni na jednoj drugom mestu u okviru ove mreže!

- Nama nije poznata ta činjenica. Nikakvi kontakti s kompanijom Gugl nisu ostvareni, nemamo veze s takvim prikazom naše institucije na Gugl mapi. Iako tako izgleda, to nije naš marketinški potez, ali je veoma zanimiljiva činjenica da se baš iznad nas pojavljuje ova "svetlost" - kažu u Muzeju Nikole Tesle.

Inače, "Google maps" je jedan od najkorišćenijih sistema na internetu uz čiju pomoć milioni ljudi dnevno dobijaju veoma tačne i precizne podatke koje su vezane za geografske lokacije na celom svetu.

Ukoliko želite da pogledate kako je zaostavština poznatog naučnika prikazana na "Google maps-u", u okviru polja za traženje ukucajte Muzej Nikola Tesla Beograd, prebacite na satelitski pregled, i uveličajte sliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    26. novembar 2013 | 20:44

    U toj Krunskoj svačega ima, misteriozna svetlost, templari, iluminati, slobodni zidari, Vatikan, DS, monarhisti i sl. Fino neko društvo.

  • Dragan

    26. novembar 2013 | 22:54

    Oko ove svetlosti nemam komentar, ali zato imam u vezi Tesline slike, Novak Djokovic me iskreno podseca na njega samo jos da razdeli kosu i pusti brkove ma ko jaje jajetu, zato su i genije, naravno Djokovic u tenisu...

  • Nije muzej

    26. novembar 2013 | 19:40

    .... nego pored muzeja, deluje kao neka velika refleksija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA