Putnik prignječen između dva autobusa

U pet saobraćajnih udesa tokom noći i jutra u Beogradu ukupno je povređeno osam osoba

  • 0

Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je osam osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pešak, putnik, u Padinskoj skeli jutros oko 6.45 časova prignječen je između dva autobusa, rekla je Macura. Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa na liniji 101.

Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio u Ulici Marijane Gregoran oko 00.45 časova, navela je portparol Hitne pomoći.

Najteže je povređen muškarac star 35 godina, vozač, koji je zadobio povredu glave i, kako se sumnja, potres mozga, kao i bol u vratu, istakla je Macura.

Muška osoba stara 35 godina osećala je bol u vratu i glavobolju, a muškarac star oko 51 godinu, vozač, bol u ramenu i kuku, rekla je Macura.

Devojka stara 23 godine, vozač, zadobila je u udesu oko 23.35 časova u Ulici Stevana Filipovića između Železnika i Sremčice kod pruge razderotinu donje usne, a prevezena je u Urgentni centar, navela je Macura.

Muškarac star 38 godina, vozač, u udesu oko 22.30 časova na uključenju u Ulicu kneza Miloša zadobio je istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

U udesu oko 20.45 časova u Ulici kraljice Marije muškarac star 21 godinu, vozač, zadobio je bol u predelu vrata i kolena, a drugi mladić star oko 20 godina bol u vratu i grudnom košu, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA