• 10

Budite Deda Mraz jedan radni dan - plata 200 evra!

Zainteresovani za posao starine iz Laponije treba da imaju više od 20 godina, da budu fanovi Fejsbuk stranice “Ušće šoping centra” i da putem posebne aplikacije na stranici pošalju svoju fotografiju

  • 10

Jutros u 10 sati otvoren je konkurs za posao Deda Mraza, a izabrani dekica u crvenom će raditi samo jedan radni dan! Za "ho, ho, ho" u društvu najmlađih, ovaj srećnik biće plaćen 200 evra za osam sati rada.

- Radno mesto na kome će te svi voleti, a ti biti bogato nagrađen - stoji u pozivu kandidatima.

Reč je o konkursu koji je objavio Ušće šoping centar, a pravo ućešća imaju svi vlasnici Fejsbuk profila, stoji u pojašnjenju konkursa koji traje do 24. decembra u ponoć. Zainteresovani za posao starine iz Laponije treba da imaju više od 20 godina, da budu fanovi Fejsbuk stranice "Ušće šoping centra" i da putem posebne aplikacije na stranici pošalju svoju fotografiju.

Foto: plus.google.com

Foto: plus.google.com

Fanovi stranice onda "lajkovanjem" fotografija kandidata biraju prvih pet naj Deda Mrazova. Najboljeg od njih petorice zatim bira "Ušće" komisija. Svi posetioci Fejsbuk strane imaju pravo da glasaju i to za svaki objavljeni predlog samo po jednom.

Izabrani Deda Mraz dobija vaučer vredan 200 evra za kupovinu u Ušće šoping centru. Za ovu dnevnicu on svoj Dedamrazovski posao treba da radi jedan dan, od devet do 17 sati.

Treba da se maskira, druži sa decom i roditeljima, fotografiše se. Ovaj Deda Mraz tog dana biće i medijska zvezda, pa se od njega očekuje da daje izjave novinarima.

Deda Mraz koji bude izabran mora da ima lepe manire i se ponaša u skladu sa opisom posla koji mu dodeljuje organizator, stoji u konkursu.

(M. M.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemi posmatrac

    Daju vauces od 200€ a ne 200€...ogromn razlika?!jos te primoravaju da kod njih potrosis taj novac...

  • Solovjev

    I da se ne preskoči...nema para...vaučer za kupovinu u Ušću...ništa se ne iznosi napolje....odlično se setili :)

  • ЖИКА 33

    Strastno, daju kao nekih 200 evra a tolika procedura oko biranja deda mraza. To je samo jeftina reklama preko fejsa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima