• 10

Budite Deda Mraz jedan radni dan - plata 200 evra!

Zainteresovani za posao starine iz Laponije treba da imaju više od 20 godina, da budu fanovi Fejsbuk stranice “Ušće šoping centra” i da putem posebne aplikacije na stranici pošalju svoju fotografiju

  • 10

Jutros u 10 sati otvoren je konkurs za posao Deda Mraza, a izabrani dekica u crvenom će raditi samo jedan radni dan! Za "ho, ho, ho" u društvu najmlađih, ovaj srećnik biće plaćen 200 evra za osam sati rada.
- Radno mesto na kome će te svi voleti, a ti biti bogato nagrađen - stoji u pozivu kandidatima.

Reč je o konkursu koji je objavio Ušće šoping centar, a pravo ućešća imaju svi vlasnici Fejsbuk profila, stoji u pojašnjenju konkursa koji traje do 24. decembra u ponoć. Zainteresovani za posao starine iz Laponije treba da imaju više od 20 godina, da budu fanovi Fejsbuk stranice "Ušće šoping centra" i da putem posebne aplikacije na stranici pošalju svoju fotografiju.

Fanovi stranice onda "lajkovanjem" fotografija kandidata biraju prvih pet naj Deda Mrazova. Najboljeg od njih petorice zatim bira "Ušće" komisija. Svi posetioci Fejsbuk strane imaju pravo da glasaju i to za svaki objavljeni predlog samo po jednom.
Izabrani Deda Mraz dobija vaučer vredan 200 evra za kupovinu u Ušće šoping centru. Za ovu dnevnicu on svoj Dedamrazovski posao treba da radi jedan dan, od devet do 17 sati.
Treba da se maskira, druži sa decom i roditeljima, fotografiše se. Ovaj Deda Mraz tog dana biće i medijska zvezda, pa se od njega očekuje da daje izjave novinarima.
Deda Mraz koji bude izabran mora da ima lepe manire i se ponaša u skladu sa opisom posla koji mu dodeljuje organizator, stoji u konkursu.
(M. M.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemi posmatrac

    Daju vauces od 200€ a ne 200€...ogromn razlika?!jos te primoravaju da kod njih potrosis taj novac...

  • Solovjev

    I da se ne preskoči...nema para...vaučer za kupovinu u Ušću...ništa se ne iznosi napolje....odlično se setili :)

  • ЖИКА 33

    Strastno, daju kao nekih 200 evra a tolika procedura oko biranja deda mraza. To je samo jeftina reklama preko fejsa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima