ČOVIĆ: Možda budem kandidat za gradonačelnika!

Član Privremenog organa uprave u Beogradu Nebojša Čović naglasio je da nije član nijedne stranke, niti nekog izbornog štaba i da je uvek, i kada se bavio politikom, javnost o tako nečem obaveštavao

  • 17

Član Privremenog organa uprave u Beogradu Nebojša Čović izjavio je da nije bilo razgovora o njegovoj eventualnoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda na listi SNS, ali i naveo da ih, ako bude takvih ponuda, "možda neće odbiti".

Čović je naglasio da nije član nijedne stranke, niti nekog izbornog štaba i da je uvek, i kada se bavio politikom, javnost o tako nečem obaveštavao.

Na pitanje da li postoji mogućnost da bude kandidat za gradonačelnika na izborima za Beograd na listi SNS, Čović je gostujući u "Utisku nedelje" na B92 odgvorio:

- O tome nismo razogvarali, ako budemo razgovrali i ako bude takvih predloga razlmisliću i pravo da vam kažem možda neću odbiti.

On je objasnio da je u Privremeno veće ušao, jer je pozvan i jer smatra da ima obavezu da pomgne svom gradu kao čovek koji se bavio tim poslom.

- Ali i zato što me interesuje - rekao je Čović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA