BG: Pala s hotela Crowne plaza dok je prala prozore! (FOTO)

Uže je ženu zadržalo do visine od oko četiri metra, kada ga je ispustila i pala na beton. Kolima Hitne pomoći ona je s teškim povredama odvezena u Urgentni centar

  • 3

Žena, angažovana na pranju prozora hotela "Crowne plaza" (bivši Interkontinental) na Novom Beogradu teško je povređena nakon što je pala sa nekoliko metara visine.

Dok je čistila prozore sa spoljne strane, žena, inače alpinistkinja, bila je vezana i osigurana zaštitnim užetom, međutim, konopac je iznenada proklizao i radnica je nekontrolisano krenula ka tlu sa visine od 15 metara. Srećom, uže je ženu zadržalo do visine od oko četiri metra, kada ga je ispustila i pala na beton.

Kolima Hitne pomoći žena je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar.

 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    9. decembar 2013 | 15:15

    Sad tuzba za ceo hotel i coveka koji je bio zaduzen za zaposljavanje i bezbednost osoblja, zelim joj da se brzo oporavi i da dobije ogromnu odstetu za ovako nesto, jer je ovo sramota, mogla je i da pogine, za 300 eura kolika joj je otrpilike plata.Novcana kazna direktoru, menadzerima i svim ostalima, plus nadoknada za nesrecnu zenu!A sto je najgore sasvim je moguce da joj turnu tih 300 eura u dzep i da joj kazu cuti zeno dobro si ziva, nadam se da je pametna i da ce da ih ganja do sudnjeg dana, jer je ovde mogla da pogine zbog tajkuna i njihovih jeftinih kanapa, kao i radne snage!Ja bih im sve uzeo, sto se moze uzeti!!!

  • bla bla

    9. decembar 2013 | 13:19

    drzite se

  • Dare

    9. decembar 2013 | 16:46

    Djuro sta si se nalozio ? Citas li tekst zena je bila vezana sigurnosnim uzetom koke je proklizalo, i navedeno da je zena alpinistkinja znaci ima iskustva sa osiguravanjem ne moze joj direktor vezivati konopce.Jednostavno povreda na radu.Brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA