• 3

Konačno kreće izgradnja Meriot hotela u BG

Branislav Grujić, predsednik kompanije "PFB Properties" koja investira u rekonstrukciju zgrade "Jugodrva", kaže da su posle više od godinu dana čekanja konačno dobili građevinsku dozvolu krajem septembra, a početkom novembra je postala i pravosnažna

  • 3

Iako je još pre godinu dana najavljivan početak gradnje hotela iz lanca "Meriot", važni preduslovi za rekonstrukciju zgrade "Jugodrva" na Trgu republike u moderan gradski hotel ispunjeni su tek nedavno.
Početak radova može se očekivati već u januaru.

Branislav Grujić, predsednik kompanije "PFB Properties" koja investira u rekonstrukciju zgrade "Jugodrva", kaže da su posle više od godinu dana čekanja konačno dobili građevinsku dozvolu krajem septembra, a početkom novembra je postala i pravosnažna.
- Ne bih ovom prilikom ulazio u dublju analizu razloga za ovo kašnjenje, ali je ovo samo još jedan u nizu pirmera neefikasnosti administracije koja nas investitore izuzetno puno košta, a strane investitore odvraća od većeg angažovanja na našem tržištu. Krajnje je vreme da se nešto na tom planu učini u cilju pojednostavljenja procedure, smanjenja voluntarizma i poboljšanja efikasnosti rada administrativnih organa.
Inače, u pitanju je investicija vredna 25 miliona evra, a očekuje se da će stotinak ljudi raditi u hotelu i oko njega.
(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    Samo nek se grade hoteli tako treba Beograde.

  • Raša

    E samo nam još to fali.

  • JR

    Treba malo naterati službenike u svim tim državnim aparatima da rade. Svi do jednog lezilebovici i neradnici. Bitan im je jedino BUREK SA VISNJOM.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima