• 5

OD OBEZBEĐENJA DO DIREKTORA: Darko Krstić na čelu Beogradske filharmonije

Kako se navodi u njegovoj biografiji na sajtu Filharmonije, do 2002. godine radio je na poslovima obezbeđenja, a nakon toga rukovodilac tehničke službe. Ima punu podršku svih u Filharmoniji i samog Ivana Tasovca, čija je bio "desna ruka"

  • 5

Vlada Republike Srbije imenovala je Darka Krstića za vršioca dužnosti direktora Beogradske filharmonije, iako na prvi pogled njegovi poslovi koje je ranije obavljao i nemaju baš puno veze sa ovom kulturnom ustanovom. Ipak, prema rečima upućenih Krstić je osoba koja ima apsolutnu podršku svih u Filharmonija, kao i bivšeg direktora Ivana Tasovca, a sam Krstić je do odlaska Tasovca na mesto ministra kulture bio njegova "desna ruka".
Krstić je rođen 16. aprila 1963. u Beogradu. Po obrazovanju je mašinski inženjer. Kako se navodi u njegovoj biografiji na sajtu Filharmonije, do 2002. godine radio je na poslovima obezbeđenja, a nakon toga je postao rukovodilac tehničke službe.

Ističe se još da je zaljubljenik u šah i slobodno vreme najčešće posvećuje rešavanju šahovskih problema. On je na mestu direktora Beogradske filharmonije nasledio Ivana Tasovca, koji je postao ministar kulture i informisanja.
 
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djokara

    I papa je bio obezbedjenje.

  • vozd

    Verovatno covek dobro svira ali po leđima pa je zato strucan jadna nam majka sa ovakvim strucnjacima.

  • Ex sns

    Axaxaxaxaaaaaaa,masinac? ne mogu da verujem,Filharmonija? Pa ok,ali niste napisali najvaznije, iz koje je stranke?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima