OD OBEZBEĐENJA DO DIREKTORA: Darko Krstić na čelu Beogradske filharmonije

Kako se navodi u njegovoj biografiji na sajtu Filharmonije, do 2002. godine radio je na poslovima obezbeđenja, a nakon toga rukovodilac tehničke službe. Ima punu podršku svih u Filharmoniji i samog Ivana Tasovca, čija je bio "desna ruka"

  • 5

Vlada Republike Srbije imenovala je Darka Krstića za vršioca dužnosti direktora Beogradske filharmonije, iako na prvi pogled njegovi poslovi koje je ranije obavljao i nemaju baš puno veze sa ovom kulturnom ustanovom. Ipak, prema rečima upućenih Krstić je osoba koja ima apsolutnu podršku svih u Filharmonija, kao i bivšeg direktora Ivana Tasovca, a sam Krstić je do odlaska Tasovca na mesto ministra kulture bio njegova "desna ruka".

Krstić je rođen 16. aprila 1963. u Beogradu. Po obrazovanju je mašinski inženjer. Kako se navodi u njegovoj biografiji na sajtu Filharmonije, do 2002. godine radio je na poslovima obezbeđenja, a nakon toga je postao rukovodilac tehničke službe.

Ističe se još da je zaljubljenik u šah i slobodno vreme najčešće posvećuje rešavanju šahovskih problema. On je na mestu direktora Beogradske filharmonije nasledio Ivana Tasovca, koji je postao ministar kulture i informisanja.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ex sns

    12. decembar 2013 | 16:24

    Axaxaxaxaaaaaaa,masinac? ne mogu da verujem,Filharmonija? Pa ok,ali niste napisali najvaznije, iz koje je stranke?

  • Partybreaker

    12. decembar 2013 | 15:18

    A ja ne mogu u struci da nadjem posao, a ovaj bilmez postade direktor filharmonije....eeee srbijo medj sljivama....

  • grada

    12. decembar 2013 | 15:53

    Ovaj je strucan za filharmoniju kao Radulovic za ekonomiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA