BEOGRAD, DOBRE VESTI: Uprkos štednji biće organizovan doček Nove godine na Trgu!

- Stezanje kaiša je u toku, ali biće proslave Nove godine i srpske Nove godine na Trgu republike i vrlo brzo ćete biti obavešteni o obimu proslava, programu i izvođačima - rekao je Siniša Mali

  • 3

Uprkos merama štednje koje je uvelo Privremeno veće, u Beogradu će na Trgu republike biti organizovan doček Nove godine i srpske Nove godine - 13. januara.

- Stezanje kaiša je u toku, ali biće proslave Nove godine i srpske Nove godine na Trgu republike i vrlo brzo ćete biti obavešteni o obimu proslava, programu i izvođačima - rekao je Siniša Mali, član Privremenog veća Beograda.

On je naveo i da su komunalna preduzeća "apsolutno spremna" za predstojeću zimu, istakavši da je svako "preduzeće opremljeno svim potrebnim materijalima" i da ima goriva i rezervnih delova.

Mali je rekao i da je industrijska so već dostavljena svim opštinama i mesnim zajednicima, "tako da smo i s te strane spremni za sneg".

On je povodom kratkotrajnog nestanka struje sinoć u delovima Novog Beograda i na Čukarici rekao i da će se kvarovi uvek dešavati, ali da je najbitnije da se brzo otklone.

- To se (kvarovi) uvek dešava, ali ono što je bitno je da se uvek brzo reaguje da se kvarovi otklone... bitno je da sistem finkcioniše - istakao je Mali.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Момчило Ђујић

    13. decembar 2013 | 13:13

    Па иду избори, нису луди да сад љуте народ..јел долазе и курсаџије?

  • Bata Raka

    13. decembar 2013 | 13:53

    Super, sad mi je mnogo bolje

  • Marrina

    13. decembar 2013 | 13:32

    Za to se ima a za posao se nema..c c c

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA