Pomoć beogradskim penzionerima tek u januaru

Beogradski penzioneri sa najmanjim primanjima u prvoj polovini januara dobiće novčanu pomoć koja se isplaćuje iz gradskog budžeta, najavljuju iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu

  • 4

Stariji Beograđani sa najnižim primanjima četvrtu ratu za 2013. dobiće početkom naredne godine. Grad izdvojio 250 miliona dinara, novac stiže na čak 106.000 adresa.

Beogradski penzioneri sa najmanjim primanjima u prvoj polovini januara dobiće novčanu pomoć koja se isplaćuje iz gradskog budžeta, najavljuju iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Prema rečima Nenada Matića, gradskog sekretara za socijalnu zaštitu, Grad Beograd je za ovu isplatu izdvojio oko 250 miliona dinara.

- Tokom prve polovine januara isplatićemo 106.000 penzionera, a razlog malog kašnjenja je finansijske prirode - objašnjava Matić.

U sklopu svojih nadležnosti Sekretarijat za socijalnu zaštitu Beograda četiri puta godišnje isplaćuje pomoć najstarijim Beograđanima koji imaju najmanje penzije, a u petak će biti započete sve neophodne formalnosti za isplatu.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxaa

    21. decembar 2013 | 01:59

    Marina ti penzioneri su ceo zivot radili i smatram da su tu penziju zasluzili i da nisu oni krivi sto je ovolika nezaposlenost. A sto se tice ostatka Srbije...beogradski penzioneri to dobijaju is beogradskog budzeta koji mi beogradjani punimo kada nasi poslodavci uplate doprinose. Da iz vasih gradova ljudi nisu dosli u Bg mozda bi i vasi penzioneri nesto primili...

  • Poaro

    20. decembar 2013 | 14:47

    A u srbiji

  • Marrina

    20. decembar 2013 | 20:27

    Samo penzionerima pomazete...sta je sa nezaposlenim mladim ljudima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA