Uhapšen diler koji je hteo da prodaje drogu za praznike u Beogradu!

Policija je u tri odvojena hapšenja, lišila slobode tri osobe odgovorne za posedovanje 5767 tableta ekstazija, otimanja nnovca iz 17 prodavnica u centru Beograda i razbojništvo

  • 3

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske kriminalističke policije uhapsili su 21-godišnjeg makedonskog državljanina Toma G., zbog sumnje da je iz Holandije, u jedan beogradski hostel, dopremio 5767 tableta ekstazija u nameri da ih preproda za novogodišnje praznike.

Sintetička droga bila je sakrivena u konzervama. Osumnjičeni je uhapšen u hostelu u Lominoj ulici, nakon što je policija operativnim radom došla do saznanja da je prokrijumčario ekstazi.

Interventna patrola uhapsila je Stefana N. (22) zbog sumnje da je u prethodna dva meseca, oteo veću količinu novca iz najmanje 17 trgovinskih radnji u centru Beograda. On je simulirajući da je naoružan, na period od 30 minuta, pljačkao radnje.

Stefana je kod Železničke stanice uhapsila Marina Veličković, prva devojka u zaposlena u operativnom sastavu Interventne jedinice 92 beogradske policije.

Policajci Savskog venca, nakon intezivnog operativnog rada, uhapsili su Marka K. (29), zbog sumnje da je odgovoran za 10 razbojništava. On je sa šrafcigerom ulazio u radnje i uzimao pazare od prestrašenih prodavačica.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    23. decembar 2013 | 19:22

    Puno ime i prezime policajke! A razbojnici se skrivaju iza inicijale, a nedaj boze da se objavi ime i prezime sa slikom!!!

  • Ljiljana

    23. decembar 2013 | 21:05

    Разумем иницијале за малолетнике, али за одрасле. Треба знати ко су и шта су.

  • Nm

    23. decembar 2013 | 22:04

    Bas tako beli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA