• 22

KAKO LI ĆEMO TO VRAĆATI? Grad Beograd duguje 960 miliona evra!

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Siniša Mali objavio je danas da je Grad Beograd uzeo kredite u iznosu od 412 miliona evra i da s kamatama do 2039. godine treba da plati 662 miliona evra

  • 22

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Siniša Mali objavio je danas da je ukupno zaduženje grada oko 960 miliona evra.
Mali je na konferenciji za novinare rekao da je Grad Beograd uzeo kredite u iznosu od 412 miliona evra i da s kamatama do 2039. godine treba da plati 662 miliona evra.


Prema njegovim rečima, obaveze prema školama, ustanovama kulture i zdravstvenim ustanovama iznose 46 miliona evra, a tome treba dodati i 260 miliona evra ukupnih dugovanja javno komunalnih preduzeća.
Privremeni organ uprave je na današnjoj sednici doneo odluku o finanisranju Beograda u prva tri meseca iduće godine, kao i odluke o višegodišnjem finansiranju za 2014, 2015. i 2016. godinu i o raspodeli sredstava između grada i opština.
(Telegraf.rs / FoNet / Beta)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi ns

    Lesko,da nisu 'žuti' došli,još bi imali belu tehniku iz SFRJ......nismo mogli da kupimo bilo šta do 2000g.a struju smo imali samo za 'veće'praznike,kao i grejanje i gorivo u 'kuvanim'flašama od 2l.!??Žalosno je,što na to moramo podsećati pošto je ovde pamćenje dva dana unazad...!!Ali,očito ima onih kojima je to život!!?

  • Lesko

    Djole vidi se da si zuti, nisam za nikog al ovi tvoji vece zlo nego sloba.

  • Zeljko

    Pa država je dužna 20 milijardi i još se zaduzuje i ko će to da vrati.BG ima četvrtinu stanovništva i ogroman budžetski prihod,tako da to i nije velik dug.A šta nas ostale onda čeka?Sve je u BG i okolini,a u provinciji mrtvilo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima