• 13

Čović: Uskoro Beograd na vodi, a biće i metro!

Prema njegovim rečima, "Beograd na vodi" je projekat od strateškog značaja za glavni grad kao i metro bez čije izgradnje Beograd ne može biti ozbiljan grad sa ovolikim brojem stanovnika

  • 13

Član Privremenog veća grada Beograda Nebojša Čović najavio je da će projekat "Beograd na vodi" vrlo brzo ući u početnu fazu realizacije i da nije namera da se taj projekat gradi iz kredita već da se pronađe investitor.
- Ne morate te projekte da gradite samo kreditima već može da se obezbedi invetitor koji ima interes da uđe u tako veliki projekat. Nemamo nameru da ga gradimo iz kredita već partnerski, u određenom investicionom ciklusu sa kompletnom pratećom infrastrukturom - rekao je Čović.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini grada najavio i da će se neke novine oko početka realizacije tog projekta znati već oko Nove godine i istakao da su napadi na tako važan projekat od nacionalnog značaja poltikinastvo.
Čović smatra da bi bilo bolje da se usmesto tih napada odgovori zašto nisu završeni investicioni projekti među kojima i "Prokop" i obilaznica oko Beograda, a koji su preduslov "spuštanja Beograda na vodu".
- Ako postoji osnova da takav projekat od nacionalnog značaja zaživi, zašto, ako to nije uspeo neko da ostvari u svom mandatu, nervoza, sujeta i napadi - rekao je Čović.
Prema njegovim rečima, "Beograd na vodi" je projekat od strateškog značaja za glavni grad kao i metro bez čije izgradnje Beograd ne može biti ozbiljan grad sa ovolikim brojem stanovnika.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    Ђилас са мостом на ади задужио 3 генерације бепграћана. Човић ће са Београдом на води све да их подави

  • džordž

    Beograd na vodi,Srbija na hlebu i vodi !!!

  • Kiza

    Ha, ha, ha...e,skoro se nisam nasmejao ovako.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima