Dečak pobegao otmičarima u Mirijevu?

Incident se dogodio kada se dečak vraćao sa fudbala. Na svu sreću mališan je uspeo da pobegne kada je muškarac od oko 25 godina izašao iz metalik "audija" u Šejkinoj ulici i pokušao da kidnapuje dečaka P.V. (11)

  • 12

Muškarac od oko 25 godina izašao iz metalik "audija" u Šejkinoj ulici i pokušao da kidnapuje dečaka P. V. (11). S mladićem je bila još jedna osoba.

Incident se dogodio kada se dečak vraćao s fudbala. Na svu sreću mališan je uspeo da pobegne, piše "Informer". Preplašenim roditeljima nije jasno ko bi to mogao da uradi, s obzirom na to da se nikome nisu zamerili.

Evo šta je dečak ispričao nakon nemilog događaja:

- Vraćao sam se s fudbala Šejkinom ulicom, kada sam primetio neki metalik audi koji ide ulicom. Ispratio sam druga  i onda krenuo svojoj kući. Tada su ta kola stala. Neki čovek je izašao iz 'audija' i pokušao da me uhvati za rame. Izmakao sam se i počeo da trčim - rekao je dečak.

On je potrčao blatnjavom stazom pored trotoara, a otmičar je krenuo za njim. Posle nekoliko metara napadač se zaustavio i vratio ka automobilu u kome ga je čekala još jedna osoba.

Dečak je uplakan otrčao kući i ispričao roditeljima da su pokušali da ga otmu, nakon čega je slučaj prijavljen policiji.

Iz policije su rekli da im nisu jasni baš svi elementi tog slučaja.

"Da je odrastao muškarac od oko 25 godina hteo da kidnapuje dečaka od 11, to bi verovatno lako uradio i dečak mu ne bi pobegao. Ovo više deluje kao neko upozorenje ocu zbog nečega, ali policija tok treba da utvrdi", rekao je izvor Informera blizak istrazi.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    28. decembar 2013 | 15:31

    Pa i ako je upozorenje ocu, neka dete ostave na miru. Postoje drugi nacini da se posalje poruka. Srbijo, zastiti svu decu, i onako ih imamo malo!

  • Mila

    28. decembar 2013 | 15:18

    Policiji nije jasno, pa njima nikad nije jasno. Pod hitno istraga ovo je treć- četvrti slučaj u Srbiji. Aman šta čekate.

  • Ceca

    28. decembar 2013 | 15:21

    UHVATITE MONSTRUME, PA DA IM MI SUDIMO. OLOŠI JEDNI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA