POČELE RACIJE: Kafići i klubovi na udaru policije, oduzima se droga i oružje!

U raciji u većem broju noćnih klubova oduzeti automobili, pištolji, metalne štangle, bejzbol palice i bokseri. Uhapšene su tri osobe zbog posedovanja narkotika i sankcionisano je točenje alkohola maloletnicima

  • 17

U raciji beogradske kriminalističke policije i Interventnih patrola sprovedenoj u većem broju poznatih noćnih klubova i kafića na Starom gradu, Vračaru, Savskom vencu, Novom Beogradu i Zemunu legitimisano je oko 450 osoba.

Uhapšena su tri muškarca kod kojih su pronađene određene količine kokaina, marihuane i heroina. Oduzeto je nekoliko automobila, pištolja, metalnih štangli, bejzbol palica, boksera. Ljudi bez ličnih dokumenata privođeni su u policijske stanice na utvrđivanje idnetiteta i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Takođe, prijave su podnete i protiv vlasnika objekata u kojima je nađeno hladno oružje. Sankcionisano je točenje alkoholnih pića maloletnicima.

Beogradska policija će slične racije nenajavljeno sprovoditi u narednom periodu kako bi građani bili bezbedniji.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    30. decembar 2013 | 14:18

    Bravo! I kaznjavati prodaju cigara maloletnicima!

  • ACA B.

    30. decembar 2013 | 14:36

    Protiv kog kriminala se oni bore kad su upravo oni kriminal.Sto nenaprave koju raciju po poliiskim stanicama,da vide gde je koliko je droge ostalo od zaplena.

  • kum

    30. decembar 2013 | 14:47

    u NANU I BRODARAC PADA VIDIS STA JE KOKAINA KO BRASNA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA