• 2

Amadeus bend i "Večernja škola" dele paketiće deci iz Zvečanske!

Pored članova Omladinskog projekta "Večernja škola", novogodišnje paketiće doniraće momci iz Amadeus benda, a čitava akcija u Zvečanskoj počeće posetom bolesne i najmlađe dece ove ustanove

  • 2

Jedan od najvažnijih ciljeva Omladinskog projekta "Večernja škola" jeste edukacija omladine, ali i podizanje humanitarne svesti u Srbiji. Organizatorima ovog projekta postavljeni ciljevi, kažu, polaze za rukom uz pomoć javnih ličnosti koje imaju šta da kažu mladim ljudima i svojim životnim pričama ih posavetuju.

Uz slogan "Naša zemlja, naša deca, naša briga", 9. januara obradovaće 360 članova Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj novogodišnjim poklonima.

Foto: Promo

Foto: Promo

- Pored članova projekta, novogodišnje paketiće doniraće momci iz Amadeus benda, a čitava akcija u Zvečanskoj počeće posetom bolesne i najmlađe dece ove ustanove - priča Petar Lazić iz "Večernje škole" i dodaje da će ostali paketići iz magacina biti naknadno podeljeni.

Predviđen je i kraći obilazak i razgledanje uslova za život u Zvečanskoj.

Prethodna akcija "Večernje škole" održana je u Trinaestoj beogradskoj gimnaziji i to na teme "Život u Srbiji nakon školovanja" i "Uticaj popularne kulture na sistem vrednosti".

Gosti su bili članovi Beogradskog Sindikata i mladi glumci.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    Bravo za AMADEUS BAND :))))) NAJBOLJI SU I SVAKA IM CAST NA HUMANOSTI

  • marc

    Vi samo delite paketice deci po tom Beogradu. Sta je bre sa decom u Srbiji... Nije Beograd samo Srbija. Vecernje novosti se kupuju i u drugim delovima Srbije.... Zasto ne dodjete malo na Kosovo.... Puna su vam usta tog Beograda vise. Sramota da vas je

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima