TRAGEDIJA NA DEDINJU: Išao da zapali sveću sinu pa pokosio dvoje pešaka

"Kada je čuo sta je učinio, i da mladić i devojka nisu preživeli udarac, Milorad M. počeo je da plaće i da ponavlja da je ubica. Zbog teškog psihičkog stanja, on nije bio u stanju da ispriča kako se dogodila nesreća", navodi izvor blizak istrazi

  • 11

Milorad M. (60), koji je sinoć oko 22 sata u Užickoj ulici na Dedinju pokosio dvoje pešaka, tek je danas na saslušanju pred zamenikom Višeg javnog tužioca saznao da su Irena K. (30) i Danilo S. (35), na koje je naleteo džipom, preminuli posle nesreće.

Kako se sumnja, on je u trenutku nesreće u krvi imao 1,48 promila alkohola u krvi.

- Kada je čuo sta je učinio, i da mladić i devojka nisu preživeli udarac, Milorad M. poćeo je da plaće i da ponavlja da je ubica. Zbog teškog psihičkog stanja, on nije bio u stanju da ispriča kako se dogodila nesreća - kaze izvor Telegrafa.

Kako navodi, Milorad M. prethodno je u policiji rekao da se sve dogodilo u sekundi i da je pokušao da mladiću i devojci ukaže prvu pomoć. On je, kako navodi, objasnio i da je u ponedeljak bila trogodišnjica pogibije njegovog sina.

- Njegov sin poginuo je na isti dan tri godine ranije, na nekoliko stotina metara od mesta na kom su nastradali Irena K. i Dalibor S. Pre nesreće koju je izazvao, kako je rekao, obišao je to mesto kako bi sinu zapalio sveću - navodi on.

Prema nezvanicnim informacijama, policija je uzela i snimak sigurnosnih kamera sa jedne od kuća u Užickoj ulici, na čijem snimku se vidi trenutak nesreće.

Više javno tužilastvo zatražilo je da Miloradu M. bude odredeđen pritvor do 30 dana zbog visine zaprećene kazne, kao i da ne bi uticao na svedoke koji ce tokom postupka biti saslušani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Weber'S

    31. decembar 2013 | 15:53

    Muka

  • SRBIN

    31. decembar 2013 | 17:45

    Sta li si ti covece toliko Bogu zgresio..

  • Robert

    31. decembar 2013 | 18:32

    Ovo nema veze sa kaznom i time da li ili kada ce covek biti osudjen ili oslobodjen,covek vec ima kaznu koju nosi vec 3 godine i ne laprdajte gluposti.Nije on namerno njih usmrtio pa da ga osudjujete.Samo raspaljujete vatru za dz degenerici jedni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA