Momci koji hrane beskućnike obradovali mališane (VIDEO)

Trojica studenata mališanima su podelili slatkiše i fm plejere. U planu su i nove akcije, ali njihov sadržaj ne žele unapred da otkrivaju

  • 3

Studenti Marko Pajić (22), Matija Rodić (23) i Aleksandar Sretković (23), koji su privukli pažnju objavivši video-klip u kojem hrane beskućnike na ulicama Beograda, napravili su novu akciju.

U svojoj, za sada, trećoj akciji podelili su slatkiše i fm plejere mališanima za novogodišnje praznike, koji su sa roditeljima šetali centralnim gradskim ulicama. Jedan od njih, tom prilikom, prerušio se u Deda Mraza, kako bi novogodišnji duh bio potpun.

- Rešili smo da obradujemo mališane tako što ćemo im podeliti koji slatkiš, kao i fm plejere koje smo dobili kao donaciju od jedne firme, koja želi da ostane anonimna. Deca su bila zadovoljna i srećna. Brzo su se sakupila oko Deda Mraza. Mnogi od njih želeli su da znaju i da li će Deda Mraz i uveče da dođe i donese im "velike poklone". Neka deca su se i slikala sa nama, a neka su posumnjala da Deda Mrazova brada nije prava - navodi Marko Pajić, jedan od učesnka akcije.

Svako od njih trojice je, kao i tokom prve akcije, dao po 1.000 dinara. Kako kaže Pajić, u nekoliko navrata poklone su dobili i roditelji, pošto su neki od njih i dalje ostali deca. Marko, Matija i Aleksandar će nastaviti sa novim akcijama, a dalje planove ne žele da otkrivaju. Ipak, navode da će se potruditi da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Ako želite da im se pridružite u nekoj od sledećih akcija, pratite ih na Fejsbuk stranici "Belgrade Giveaway".

Pogledajte video:

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DREAM

    9. januar 2014 | 13:07

    Kada bi bilo vise ovakvih humanitarnih akcija za decu sirom Srbije,bilo bi i vise osmeha i vere u bolje sutra.Dobro osmisljen program s jasnim ciljem.I nije bitno ime i prezime i reklamna kampanja za donatore,priznacete po prvi put.Hiljadu osmeha za dobrocinitelje i podrska studentima da nastave projekat darivanja onima koji ce to na pravi nacin prepoznati.

  • Belgrade boys

    9. januar 2014 | 13:55

    Svaka čast ovim mladim ljudima,nešto slično radimo supruga i ja,jedina razlika je što nisu ljudi nego životinje,bez obzira podržavam svaki vid humanitarne pomoći, daće gospod da toga bude više!!!!!!!!

  • Nhhh

    9. januar 2014 | 13:37

    Svaka čast momci, najbolji ste!!! Bravo!! Trebalo bi da se svi ugledamo na ove divne momke. .jos jednom bravo!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA