Stefanović: Izbori u Beogradu 16. marta!

- Izbore ću raspisati verovatno krajem sledeće nedelje. Opredelio sam se da izbori budu 16. marta, to je realan datum o kojem smo razgovorali i u skladu je sa zakonskim rokovima - kaže potpredsednik SNS-a

  • 6

Izbori u Beogradu biće održani 16. marta, izjavio je danas predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović.

- Izbore ću raspisati verovatno krajem sledeće nedelje. Opredelio sam se da izbori budu 16. marta, to je realan datum o kojem smo razgovorali i u skladu sa zakonskim rokovima i onim o čemu smo govorili krajem prethodne godine - rekao je Stefanović.

On je, odgovarajući na pitanje o vanrednim parlamentarnim izborima, rekao da SNS još nije zauzela stav da li će se na izbore ići ili ne.

Stefanović je ponovio da je na lideru stranke Aleksandru Vučiću odluka koju će predložiti Predsedništvu, a da očekuje da će to stranačko telo na kome će biti doneta odluka o raspisivanju izbora, biti održano do stranačke izborne skupštine, koja je zakazana za 25. januar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    11. januar 2014 | 13:02

    Ej molim te on ce raspisati izbore. Jadna Srbijo sta si dozivela da ti kojekakvi sega-mega prcipevci bez dana rada prosipaju vajne mudrosti i odlucuju o sudbini celog naroda. Strasno!

  • Cobi ns

    11. januar 2014 | 13:03

    Ovo postaje smešno-tvrde da bolje vlade nije bilo a raspisuju izbore i to posle rekonstrukcije iste??!!Pitanje je prosto,čemu to sve ako je urađena rekonstrukcija 'najbolje vlade'??Trebalo bi da je bolja od najbolje??!Kakav je ovde mentalni dril za građane koji imaju mozga,neviđen!!

  • Misko

    11. januar 2014 | 13:40

    ON ĆE RASPISATI IZBORE ????? šta više neće da nas snadje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA