Tramp zainteresovan za zgradu Generalštaba!

Predstavnici Tramp organizacije danas i sutra će razgledati lokacije u Beogradu, a zainteresovani su i za prostor na kojem je bombardovana zgrada Generalštaba

  • 4

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je s predstavnicima Organizacije "Tramp" koja je zainteresovana za izgradnju reprezentativnog hotela u Beogradu.

Dačić je tom prilikom istakao da Vlada podržava ulaganja u razvoj privrede, saopštila je Vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Organizacija koju predvodi američki biznismen i investitor Donald Tramp namerava da u Beogradu sagradi ekskluzivni hotel s pet zvezdica, u okviru kojeg bi se nalazile kongresne dvorane i kapaciteti za sajamske manifestacije.

Predstavnici Tramp organizacije danas i sutra će razgledati lokacije u Beogradu, a zainteresovani su, kako su saopštili, i za prostor na kojem je bombardovana zgrada Generalštaba.

Premijer Dačić je istakao da Vlada Srbije podržava svaku inicijativu i ulaganje u razvoj privrede. Ideja o izgradnji hotela u Beogradu nastala je prilikom susreta premijera Dačića i biznismena Donalda Trampa u Njujorku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip Todorovic

    13. januar 2014 | 15:47

    Tu treba izgtaditi spomenik poginulima u Bombardovanju 1999god a ne hotel da se gradi jer ce se zaboraviti i to bombardovanje kao i sve ostalo !!!

  • stojke

    13. januar 2014 | 15:41

    Srusio je pa je uzima za dzabe...

  • kao i obicno

    13. januar 2014 | 15:37

    Sto pre i bilo kome prodati sve! Sve sto moze je u ovoj zemlji na prodaju! Neko rece osim golih zivota, ni to nije istina i to ce mo uskoro prodavati kao pravi Robovi! Pod Titom je bilo bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA