Mali: Ne razmišljam o tome da budem gradonačelnik

- Ja sam nekoliko puta rekao da o tome ne želim da diskutujem na ovaj način i ne razmišljam o tome - rekao je predsednik privremenog veća Beograda

  • 6

Predsednik privremenog organa Beograda Siniša Mali rekao je danas da nije bilo razgovora o tome da bude kandidat za gradonačelnika Beograda ispred SNS i da o tome i ne razmišljna.

Mali je novinarima, upitan da li bi prihvatio da bude kandidat za gradonačelnika ako mu SNS to ponudi, rekao da o tome nije ni razmišljao.

- Ja sam nekoliko puta rekao da o tome ne želim da diskutujem na ovaj način i ne razmišljam o tome - rekao je Mali.

Upitan da li ima razgovora na tu temu Mali je odgovorio odrično i poručio da se ne bavi time, već da se bavi Beogradom i da ima stvari koje su mu bitnije od toga da li je na nekoj listi za odbornika ili ne.

Predsednik privremenog organa Beograda je rekao da su ključni problemi Beograda to što prethodna vlast nije imala jasnu viziju i strategiju kuda grad ide i koje korake treba da preduzme, kao i izuzetno teška finansijska situacija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA