Ovo je 20 najbahatijih divljih taksista u Beogradu! (VIDEO)

Snimak sadrži brojne pretnje koje "divlji taksisti" upućuju Zlatanu Zlatkoviću, koji je i tvorac snimka. On još od letos ukazuje na njihove prevare na aerodromu "Nikola Tesla"

  • 41

Dva meseca nakon što je komunalna policija dobila ovlašćenje da kažnjava divlje taksiste koji na dolaznom terminalu "Aerodroma Nikola Tesla" nude taksi uslugu, na internetu je osvanuo snimak na kojem se vidi kako se oni ponašaju zaista.

Snimak sadrži brojne uvrede, pretnje i psovke koje su upućene od strane "divljih taksista" Zlatanu Zlatkoviću, direktoru "Beogradskog taksija", koji je i tvorac snimka. On još od letos ukazuje na prevare divljih taksista na aerodromu.

Komunalna policija je početkom decembra dobila jaču ulogu u borbi protiv divljih taksista na osnovu dopune odluke o auto-taksi prevozu, ali prema rečima Zlatkovića, situacija se uopšte nije izmenila.

- Nikad nije bilo gore. Pošto već godinama postoji ovaj problem, a pretpostavljam da mnogima nije jasno ko tu i kako radi odlučio sam da objavim ovaj snimak na kojem se vidi 20 najbahatijih od ukupno 80 divljih taksista na aerodormu - kaže Zlatan Zlatković, direktor i vlasnik "Beogradskog taksija" i dodaje da mu je u noći između nedelje i ponedeljka neko izbušio sve četiri gume na automobilu ispred kuće, što ga je dodatno podstaklo da objavi ovaj klip.

Video snimak je osvanuo na Jutjubu juče, a Zlatković se, kako kaže, nada da će ovaj klip pomoći da se konačno uvede red na aerodormu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA