NEKO ĆE OVAKO POGINUTI: Bacaju se pred automobile da bi prosili! (FOTO)

Opasne scene iskakanja pred automobile dešavaju se najviše u ulici Milentija Popovića i Južni bulevar. Pored toga što sami iskaču pred automobile i traže novac, neki se odlučuju da u tu ludu avanturu povedu i decu

  • 45

Skoro da nema ćoška u Beogradu na kome nema prosjaka, a poslednjih dana primetan je veliki broj njih koji se odlučuju za prosjačanje na asfaltu.

Opasne scene iskakanja pred automobile dešavaju se najviše u ulici Milentija Popovića i Južni bulevar. Pored toga što sami iskaču pred automobile i traže novac, neki se odlučuju da u tu ludu avanturu povedu i decu.

Jezive fotografije snimljene su u ulici Milentija Popovića, gde je u poslednje vreme ovo uobičajena pojava, ali skoro identično se dešava i u drugim prometnim ulicama.

Talas novog načina prosjačenja nije poštedeo ni Autokomandu, Južni bulevar, Zeleni venac, Bulevar Kralja Aleksandra, ulicu Kneza Miloša, kao i Ruzveltovu. 

Vozači se žale da su zaprepašćeni onim što vide na ulici i da strahuju da neko može da pogine ako se nešto podhitno ne preduzme.

- Skoro svaki put kad prolazim Južnim bulevarom iskaču mi ljudi sa decom pred automobil i traže novac. Pored njih tu su i ovi što peru prozore, a policija stoji na raskrsnici i ne reaguje - kaže naš sugrađanin Miloš A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    1. februar 2014 | 16:53

    To su cigani, trebalo bi samo ukinuti kazne ako udaris ciganina kolima, a drzava ti plati popravku kola posto upravo oni dozvoljavaju ovakvo ponasanje i ne sklanjaju ih sa ulica. Zasto, ne ulazim u to, ali onda neka mi plate stetu na kolima ako ostetim auto zbog njihove agresije.

  • Katarina

    1. februar 2014 | 16:59

    Svi znaju za sta deca sluze ciganima. Dok su bebe drogiraju ih i napijaju da bi dremali po ceo dan dok prose. Onda neke sakate da bi izazivali sazaljenje pa.prose sa njima, a neke uce da kradu da bi se do 14.godine time bavili. Ako ih uhvate svakako idu u popravni dom i krevet i hrana je na racun drzave! Ne bi me cudilo ni da ponu da bacaju bebe pod kola pa onda.da traze odstetu i ko zna sta. Ovde se trude da njima obezbede neka "prava", a da se ja nesto pitam svi bi bili proterani iz gradova na silne prazne njive po srbiji, pa ako hice neka rade, a ako nece neka srecu potraze u drugoj drzavi. Ne bi mogli da udju u gradove osim ako ih neki posten posao ne vezuje za grad, a ne ovako prljaju, prose, biju ljude kad im ne daju, pljuju, kunu... uzas. Svi postajemo njihovi taoci, a oni kao neka manjina. Ne znam zasto su toliko zasticeni!? Bas me briga za boju koze i ostalo, svakoga ko se tako odnosi prema deci ja bih stavila u zatvor. To je bolesno sta im rade!

  • Serbian

    1. februar 2014 | 17:06

    Izaci napolje i izlupati je,sa sve detetom. Muka mi je vise od ciganskog terora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA