Ako ovo nađete na automobilu - tražiće vam 5.000 dinara!

- Vozači su često u pravnoj zabludi. Do sada su fotografisana nepropisno parkirana vozila i onda bi se, u saradnji sa MUP-om, slao zahtev sudu za pokretanje prekršajnog postupka. Da bi se sprečilo čuđenje vozača kada dobiju sudsku presudu, uvodimo pismene opomene - kažu u Komunalnoj policiji

  • 15

Komunalna policija će od 1. februara svim vozačima koji su parkirali automobile nepropisno ostavljati narandžaste opomene kako bi ih obavestila o počinjenom prekršaju, dok će vozači biti dužni da se u roku od osam dana jave u službene prostorije Komunalne policije kako bi kod njih platili kaznu.

Novi način opominjanja ima za cilj da vozači pravovremeno saznaju koji su prekršaj počinili, ali i da se se prekršaji smanje i bahato parkiranje ne ponovi. Iznos kazne za nepropisno parkiranje ostaje 5.000 dinara, piše 24 sata.

- Vozači su često u pravnoj zabludi. Do sada su fotografisana nepropisno parkirana vozila i onda bi se, u saradnji sa MUP-om, slao zahtev sudu za pokretanje prekršajnog postupka. Da bi se sprečilo čuđenje vozača kada dobiju sudsku presudu, uvodimo pismene opomene. Naši službenici će, kada zateknu nepropisno parkirano vozilo, najpre sačekati vozača nekoliko minuta, a zatim mu ostaviti opomenu - kažu u Komunalnoj policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultra boban

    30. januar 2014 | 19:20

    Kada komunalni policajci nadju na mom vozilu cedulju" ritum ti tuki" imaju 30 minuta da mi se jave i pritom ponesu tubu vazelina.....zrebaće im!

  • Kupi Si Nešto

    30. januar 2014 | 19:05

    Kako će komunalni policajci da procenjuju ko je parkiran propisno A ko nije, šta je onda sa saobraćajcima. Ovde se svako u sve razume.

  • neko

    30. januar 2014 | 19:32

    Idite pa to zakacite onim kriminalcima ispred aerodroma ( hvala mi na informaciji ) .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA