Vojska i policija ne znaju čiji helikopteri kruže iznad Beograda!

MUP Srbije navodi da helikopteri ne pripadaju tom ministarstvu, dok u Ministarstvu odbrane kažu da su njihovi helikopteri učestvovali u izvođenju letačke obuke, ali da se to dogodilo još 6. februara

  • 49

Beograd već nekoliko dana uzastopno nadleću helikopteri, a stanovnicima nije jasno da li je u pitanju neko vanredno stanje ili neka vrsta vežbe. MUP tvrdi da sa tim nema nikakve veze, dok Ministarstvo odbrane navodi da su njihovi helikopteri nadletali rejon Banjice, ali još prošle nedelje.

Nekoliko helikoptera danima kruže iznad Beograda. Stanovnici različitih delova grada tvrde da se to događa već nekoliko dana uzastopno. Mnogima od njih nije jasno da li je u pitanju neka vrsta vežbe o kojoj nisu obavešteni ili je u gradu vanredno stanje.

U MUP-u kažu da helikopteri koji pripadaju ovom ministarstvu nisu nadletali Beograd i da sa takvim događajem nemaju nikakve veze.

Sa druge strane, prema najavama Ministarstva odbrane, vojni helikopteri su u četvrtak, 6. februara, u periodu od 17.30 do 19 sati, u sklopu redovne letačke obuke, leteli u rejonu Vojnomedicinske akademije u beogradskom naselju Banjica.

- Redovna letačka obuka je izvedena uz više uzastopnih sletanja i poletanja sa heliodroma VMA - istaklo je Ministarstvo odbrane.

Kako se dodaje u tom saopštenju, piloti vojnih helikopteri su i u prethodnom periodu, više puta, nadletali rejon VMA u sklopu redovne letačke obuke, međutim, ostaje nedorečeno čiji su helikopteri koji svakodnevno kruže iznad Beograda i građane dovode u zabunu?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    18. februar 2014 | 12:58

    SRAMOTA!!! U normalnoj drzavi to se nesmije desiti I ministarstvo odbrane odmah treba smjeniti!!! Ali Srbija nije normalna drzava!

  • Std

    18. februar 2014 | 12:58

    Neprijatelj prelazi reku !!!

  • Vozd

    18. februar 2014 | 13:02

    E moja Srbijo neznaju ko leti po nasoj zemlji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA