Večeras humanitarna izložba za beskućnike Beograda!

Na ovoj izložbi prodavaće se 30 najboljih fotgrafija sa konkursa "Beograd kontrasta", održanog tokom predhodnog meseca. Svi prihodi od aukcijske prodaje, sa početnom cenom od 200 dinara, biće upotrebljeni za kupovinu osnovnih sredstava za beskućnike i socijalno ugrožene građane

  • 0

Večeras, u četvrtak, 27.02. sa početkom od 19 sati, u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21), javnosti će biti predstavljena humanitarna prodajna izložba fotografija "Beograd kontrasta".

Na ovoj izložbi prodavaće se 30 najboljih fotgrafija sa konkursa "Beograd kontrasta", održanog tokom predhodnog meseca. Svi prihodi od aukcijske prodaje, sa početnom cenom od 200 dinara, biće upotrebljeni za kupovinu osnovnih sredstava za beskućnike i socijalno ugrožene građane.

Ulaz na izložbu je besplatan i otvoren svim zainteresovanim građanima.

Nakon izložbe uslediće humanitarna žurka u Kulturnom centru Grad (Braće Krsmanovića 4), sa početkom u 22 sata, na kojoj će nastupati dva DJ-a: Anđelka Đukić i Vanja Bursać. Cena ulaznica za žurku iznosi 200 rsd, a sva prikupljena sredstva biće, kao i u slučaju izložbe, iskorišćena za direktnu pomoć beskućnicima.

Izložbu i žurku organizuje neprofitna volonterska organizacija Music for Warmth, koja radi na pomoći i olakšavanju svakodnevnice beskućnicima i socijalno ugroženim građanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA