EDU FAIR 2014: Koliko je teška diploma u Srbiji?

Jedanaesti međunarodni sajam obrazovanja EDUfair™ održaće se 7. i 8. marta u hotelu Crowne Plaza (ex Continental) na Novom Beogradu. Sajam je namenjen maturantima i studentima i onima koji žele da saznaju više o mogućnostima obrazovanja

  • 1

Najveći sajam obrazovanja u regionu se tradicionalno održava po 11. put u hotelu Crowne Plaza u Beogradu 7. i 8. marta, u periodu od 10 do 18 časova.

Jedanaesti međunarodni sajam obrazovanja EDUfair™ tradicionalno će se održati 7. i 8. marta u hotelu Crowne Plaza (ex Continental) na Novom Beogradu. Sajam je namenjen maturantima koji žele da nastave svoje školovanje, kao i studentima koje interesuju master studije, ali i stipendije. Preko 80 domaćih i stranih fakulteta će predstavljati svoje studijske programe. Više informacija je na sajtu www.edufair.rs.

Očekuje se više od 80 izlagača iz preko 12 zemalja sveta, kao i više od 5.000 posetilaca, srednjoškolaca i studenata, kako iz Srbije tako i iz Crne Gore i Republike Srpske.  Posetioci sajma će moći da prisustvuju otkrivanju kvantitativne težine studentske diplome.

Sajam je svoj kreativni duh obogatio i proširio radionicama namenjenim učenicima i profesorima: Kako izabrati karijeru, Efektivno slušanje i Ljubav kao neophodan uslov za uspešnu karijeru, kao i već popularne radionice - Savršeno pamćenje i koncentracija, Brzo čitanje  i mnoge druge. Prethodnih godina vladalo je veliko interesovanje za već pomenute radionice, koje na jedan kvalitetan i interesantan način omogućavaju posetiocima sajma da unaprede svoje veštine i tehnike.

Cena ulaznice za organizovanu grupu je 70 dinara po učeniku, a za individualne posetioce cena je 100 dinara, a za one koji se registruju na  sajtu www.edufair.rs, ulaz je besplatan.

Za sve posetioce sajma, EDUfair tim je zajedno sa KFC-om, pripremio specijalitet, pod nazivom EDUfair obrok, gde će posetioci moći  7. i 8. marta da posete Ušće i uz priloženi liflet koji će dobiti na sajmu, moći da dobiju u pola cene EDUfair obrok koja je čista desetka!

Sve informacije možete naći na zvaničnom sajtu sajma www.edufair.rs, kao i na Facebook stranici, ili pozivom na telefon (011) 263-02-89.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA