BIZARAN POKLON ZA 8. MART: Bioskop Fontana ženama pušta "Nimfomanku"!

Na društvenim mrežama osvanula i ova fotografija na kojoj se vidi kakav je poklon damama za 8. mart, pripremila ekipa iz bioskopa "Fontana" - specijalnu projekciju kontroverznog filma "Nimfomanka" Larsa Fon Trira

  • 1

Bliži se Dan žena, 8. mart. Mnoge dame na ovaj praznik ne gledaju kao na nešto specijalno, kada će primiti cveće ili biti obradovane nekim drugim romantičnim gestom, ali bioskop "Fontana" im je spremio i hard-kor varijantu - projekciju filma "Nimfomanka" Larsa Fon Trira, koji je u nekim zemljama poupt Turske čak zabranjen zbog scena eksplicitnog seksa.

Na društvenim mrežama osvanula i ova fotografija na kojoj se vidi kakav je poklon damama za 8. mart, pripremila ekipa iz bioskopa "Fontana" - specijalnu projekciju kontroverznog filma "Nimfomanka" Larsa Fon Trira.

U bioskopu "Fontana" potvrdili su  da će zaista pustiti film za 8. mart i da su poklanjali karte putem "fejsbuka".

- Istina je da smo putem Fejsbuka delili karte za ovu projekciju i da će film biti pušten 8. marta, kada je i dve godine od ponovnog otvaranja našeg bioskopa. Svesni smo negativnih komentara koje je izazvala ovakva akcija, ali nije nam bila namera da uvredimo žene ni po kojoj osnovi. Ovo je film poznatog režisera i ima umetničku crtu, tako da mi ne možemo praviti takve razlike među filmovima - rekla je za "24 sata" Aleksandra Čkonjević, PR bioskopa "Fontana".

Povodom godišnjice otvaranje bioskopa, biće organizovana i žurka.

Film je, inače poznat po tome što glumci u njemu nisu oponašali seks, već ga stvarno imali, a ovaj film je bio i jedan od hitova Festa, koji je u toku.

(Telegraf.rs / 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    5. mart 2014 | 22:30

    Samo u ovoj zatucanoj državi ljudi mogu ovakvim stvarima da se uvrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA