STRAVIČAN SUDAR: Kamion i dva tramvaja, 22 osobe povređene, troje teže! (FOTO)

Do sudara je došlo kada je kamion najverovatnije prošao na crveno svetlo i udario u dva tramvaja na raskrsnici u bulevaru Milutina Milankovića. Prema našim saznanjima, povređene su 22 osobe, od kojih tri teže

  • 16

Nešto malo posle 15 časova desio se lančani sudar u bulevaru Milutina Milankovića.

U sudaru su učestvovali jedan kamion, dva tramvaja i automobil. Policija je na licu mesta izvršila uviđaj.

Prema našim saznanjima, ima troje teže i 19 lakše povređenih osoba, a na licu mesta bili su Hitna pomoć, kao i vatrogasci. Do nesreće je došlo kada je kamion udario u dva tramvaja. 

- U Urgentni centar se javilo 22 povređenih, a troje je zadržano. Ostali povređeni su posle pregleda pušteni na kućno lečenje - rekao je Tanjugu Goran Vesić.

On je naveo da je, prema najnovijim informacijama, do udesa na Novom Beogradu došlo tako što je kamion prošao na crveno svetlo i udario u tramvaj usled čega je on izleteo iz šina i udario u drugi tramvaj.

Portparol Kliničkog centra Aleksandra Berić rekla je Tanjugu da su od teže povređenih dve osobe zadržane na ortopediji, a jedna na hirurgiji, dok su ostali pregledani i sanirane su im povrede.

Prema rečima sekretara Privremenog organa grada Beograda , vozaču je određen pritvor od 48 sati. 

Jezive scene viđenu su kada je iznošen suvozač kamiona kome su doslovno obe noge visile, a galeriju fotografija stravičnog udesa možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thrylos

    10. mart 2014 | 15:54

    Tramvaj uvek ima prednost

  • Chikita

    10. mart 2014 | 16:18

    Pa kad u Bg-u nisu normalni kako bezobrazno voze..

  • Stanced

    10. mart 2014 | 17:05

    U dosta slucajeva tramvaji krenu na crveno na ovoj raskrsnici, a da ne pricam o neuskladjenom semaforu... Samo da ovo dvoje prezivi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA