OD NJIH STAJE DAH: Ovo su najseksi cice na sajmu automobila! (FOTO)

Brzi automobili i lepe devojke uživaju najveću pažnju svih muškaraca. Mesto za pravi muški hedonizam ovog puta zauzima hala Beogradskog sajma. Pogledajte i zašto

  • 14

Ovogodišnji Sajam automobila u Beogradu i ove godine okupiće velike ljubitelje automobilizma i motorizma.

Pod kupolama Beogradskog sajma, od 14. do 23. marta, biće prisutno više od 260 izlagača, a posetioci će pored automobila, motora, pomoćne opreme, moći da uživaju u veoma bogatom programu Sajma.

Izdvajamo "paradu" oldtajmera koji plene svojim izgledom.

Međutim, izgled oldtajmera nije jedini koji zaustavlja dah. Hostese kojima možete da se obratite za pomoć, privlače veliku pažnju pa je na trenutke teško reći zašto je Sajam toliko posećen: zbog zgodnih devojaka ili dobrih automobila?!

Sajam automobila je otvoren od danas, od 12 časova. Za sada, atmosfera na Sajmu je dosta mirna ali po procenama mnogih, ovo će biti jedno od najatraktivnijih i najdinamičnijih dešavanja u gradu u sledećih nekoliko dana.

Ovo izdanje Sajma automobila će obeležiti nekoliko predstavljanja najnovijih modela automobila i motocikala.

Napominjemo da potencijalni kupci koji nemaju zatvorenu finansijsku konstrukciju, mogu rešenje svog problema da nađu u brojnim ponudama banki i lizing kompanija koje učestvuju na Sajmu.

Kada je reč o programu, po našoj skromnoj proceni, najzanimljiviji deo će biti održan sledećeg petka, 21. marta. Za ovaj datum je zakazan izbor za Miss Sajma automobila, gde će se od svih hostesa birati najlepša.

Kako vam se sviđaju ovogodišnje promoterke sajma automobila? Pripremili smo galeriju za vas:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA