NAJBOLJE RIBE SAJMA AUTOMOBILA: Kristina, Nina i Ana (FOTO)

Od 42 devojke koje su se prijavile na Izbor za mis Sajma automobila, najlepšom je proglašena Kristina Braković, titulu prve pratilje je ponela Nina Stepanović dok je mesto druge pratilje zauzela Ana Dankov

  • 15

Pored bogate ponude izlagača na ovogodišnjem Sajmu automobilizma i motorizma u Beogradu, posetioci su mogli da uživaju u propratnom programu: paradi oldtajmera, raznim prezentacijama, premijernom predstavljanju novih modela automobila i motocikala, a sve to u prisustvu lepih promoterki.

Jedino dešavanje koje je, nesumnjivo, skrenulo pažnju posetilaca sa dobrih automobila je Izbor za mis, na kojem je proglašena najlepša devojka ovogodišnje smotre automobila.

Sve devojke koje su radile kao hostese na DDOR CAR SHOW i MOTOPASSION, imale su priliku da se prijave na Izbor koji je bio održan u 17.00 časova.

Za izbor za mis su se prijavile 42 devojke, koje su prošle tri eliminaciona kruga nakon čega je titulu misice dobila Kristina Braković, inače promoterka sa štanda BMW-a.

Za prvu pratilju je proglašena Nina Stepanović, takođe promoterka sa štanda BMW-a, dok je mesto druge pratilje zauzela devojka sa štanda marke Honda, Ana Dankov. Pobednice ovogodišnjeg izbora za miss su dobile na poklon putovanja u Italiju, Austriju i Mađarsku.

Žiri ovogodišnjeg izbora za mis su činili: Mauricio Vala, predstavnik kompanije DDOR; Dragoljub Jovanović glavni urednik časopisa MOGUL; Slobodan Stefanović glumac; Rada Minić prošlogodišnja druga pratilja i Milica Mandić olimpijska prvakinja tekvondou.

Podsećamo da je ovogodišnji  Sajam automobila DDOR CAR SHOW i 8. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION otvoren  još samo dva dana, do nedelje, 23. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA