NAJPLODNIJI DAN GODINE: Ako želite bebu, danas vodite ljubav!

Kako pokazuju statistike, danas je dan kada se začne najviše beba na svetu. Zato, ako i vi maštate da postanete roditelji, bacite se na posao

  • 10

Verovali ili ne, najviše beba svake godine rađa se 16. septembra. Ako se zna da prosečna trudnoća traje 40 nedelja, lako je izračunati da se najveći broj dece začne upravo na današnji datum, 11. decembra.  Zato, ako i vi maštate da postanete roditelji, večeras se bacite na posao. Nikad se ne zna, možda vam se posreći!

Stručnjaci smatraju da znaju kako da objasne ovaj fenomen. Kako se približava kraj kalendarske godine, ljude počinje da hvata praznična euforija. Ma koliko da su na poslu užurbani, zapravo su svi veseli i radosni, a samim tim ispunjeni ljubavlju i strašću.

Takođe, napolju je sve hladnije, pa mnogi parovi, umesto da izađu napolje, pre biraju romantične večeri kod kuće, uz mnogo maženja i seksa. Ono što dodatno ide u prilog plodnosti jeste to što je zimi, zbog niskih temperatura, kvalitet sperme daleko kvalitetniji nego kad je vrućina.

Među poznatim ličnostima koje su rođene 16. septembra, a najverovatnije začete 12. decembra, nalaze se mađioničar Dejvid Koperfild, glumci Miki Rurk i Jan Harding, glumica Lorin Bekol, slavni kralj Luj XIV, legendari B. B. King, pevači Mark Entoni i Nik Džona, ali i naš knez Mihailo Obrenović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan™

    11. decembar 2013 | 19:47

    Dodji...zaboravi...nudim ti noci carobne...I...budjenja u postelji...punoj secera... Zaspao bih sada ja...na tvojim rukama...budio se ne bih nikada... Neka vrijeme samo broji svoje godine... Meni je vec dosta cekanja... Dooodji...zaboravi...

  • Mrs.L***

    11. decembar 2013 | 19:02

    N.b..... Pa moze ☺️ cekam te, pozuri...prodje dan ☺️

  • Mrs.L****

    11. decembar 2013 | 20:01

    Ja odavno nikog ne ljubim i spremna sam sve da izgubim Kad god došo, dobrodošao mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni ... Podseti me sto to beše ljubav i bar na tren biti zaljubljen ❤️☺️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA