TREĆI DAN OD NESTANKA DEVOJČICE: Nina (14) pobegla od kuće zbog loših ocena? (FOTO)

Potraga za četrnaestogodišnjom Ninom Živković iz Resnika traje već treći dan. Ona je poslednji put viđena 22. decembra na Slaviji. Sumnja se da je od kuće pobegla zbog loših ocena

  • 15

Treći je dan od kako je četrnaestogodišnja devojčica Nina Živković nestala i od kada joj se gubi svaki trag. Kako nezvanično saznajemo, policija sumnja da je Nina od kuće pobegla zbog loših ocena u školi.

U školi "Kosta Abramović", čiji je Nina učenik juče je vladao muk. Drugari su strepeli svakog momenta, nadajući se da će čuti dobre vesti. Nastavnici su deo svojih časova proveli u razgovoru sa učenicima, svi trudeći se da ohrabre jedni druge.

Ninino mesto bilo je prazno, kao i prethodne dve nedelje koje se oa ije pojavljivala u školi, iako je redovno izlazila iz kuće u vreme nastave i vraćala se onda kada se nastava završavala. Porodica ništa nije sumnjala jer su verovali da vreme provodi u školi.

DA LI STE JE VIDELI? Policija traga za devojčicom (14), nema je već drugi dan! (FOTO)

- Zvali smo je da dođe u školu jer su nastavnici rekli da će joj zaključiti neke loše ocene, a ona je bila dobar đak. Rekla je da dolazi, a nije se pojavila - kaže Ninina drugarica iz odeljenja.

- Juče su svi bili tužni, i nikome ocene više nisu bile bitne. Nastavnici su sa nama pričali o Niniom nestanku, svi se nadamo da je dobro - dodaje drugarica. Ona objašnjava i da Nina nije imala dečka, imala je simpatiju, njenih godina.

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama Nina, jedan čovek javio se sinoć i rekao da je video Ninu kod opere "Madlenijanum" u Zemunu sa jednim starijim čovekom. U međuvrmenu pojavle su se i informacije da je viđena u okolini Partizanovog stadiona. Ove informacije nisu potvrđene u policiji, a mi smo ih dobili od Nininih drugara koji su i oglasili jen nestanak na Tviteru i Fejsbuku.

U trenutku nestanka imala je crne helanke i maslinastu jaknu sa kožnim detaljima. Njen nestanak prijavila sestra i da se za devojčicom intenzivno traga. Za sada porodica ne želi da daje izjave za medije. U školi takođe nisu želeli da daju bilo kakve izjave.

Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061/520 98 74, 065 804 13 34, ili neka se javi prvoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    24. decembar 2014 | 11:52

    Prosto je neverovatno da deca iz njenog okruzenja drugarce, najbolje drugarice, simpatija/e,nisu nista ili nesto znale o njenim navikama,zeljama, strahovima, nadama. Nije svojstveno i primereno u tim godinama biti ZATVOREN u odnosu na istu generacijsku okolinu. Nekoj/om od njih MORALA se bar izlanuti, gde ide, sta radi, s kim se duzi,sta /ne/koristi,pije,proba,ide da vidi,proveri,dozivi,sta joj je obecano,receno,cime je ucenjena,zaplasena,kaznjena,privucena,zasenjena,iznenadjena....

  • VLADIMIR

    24. decembar 2014 | 12:29

    nestanak prijavila sestra ? gde su roditelji ?

  • Bole

    24. decembar 2014 | 14:13

    Pusti komentari. Zar niko nesumlja da je jednostavno oteta sa ulice. Zasto svi traze neki razlog. Uvedite smrtnu kaznu pa ce biti i manje ovakvih vesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA