≫ 

Završene pristupne saobraćajnice za Prokop: Saobraćaj pušten tačno u 11 časova

Radovi su koštali 429 miliiona dinara i počeli su u avgustu prošle godine

  • 0

Završene su pristupne saobraćajnice za železničku stanicu Prokop i saobraćaj je danas pušten u 11 sati, kaže gradski menadžer Goran Vesić.

Važna vest za Beograd: Danas se otvara saobraćajnica za pristup Prokopu

- Uradili smo pristupne saobraćajnice do gornje ploče železničke stanice Prokop iz Bulevara Aleksandra Karađorđevića. Uradili smo 770 metara ulice sa četiri trake, sa razdelnim pojasom, zatim 145 metra mosta, 250 metara potpornih zida - objasnio je Vesić.

On je dodao da su urađene pešačke staze, biciklistička staza, a da su radovi koštali 429 miliiona dinara i počeli su u avgustu prošle godine.

- Sledeći korak je da uradimo pristup sa autoputa. Rešeni su imovinsko pravni odnosi. Do kraja godina biće raspisan konkurs i sledeće godine će se raditi ovako isto samo sa donje strane - naglasio je gradski menadžer.

On je dodao da će javni prevoz krenuti od ponedeljka, linije 34 i 36. Linija 34 ide od Pere Velimirovića do Prokopa i ona će biti produžena do okretice 44 na Senjaku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Linija 36 je kružna linija koja ide od Prokopa, pa se preko stare železničke stanice, Nemanjine ulice, Trga Slavije, Bulevara oslobođenja i Autokomande, ponovo vraća do Prokopa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA