NOVE TEZGE POSTAVLjENE NA PIJACI ZVEZDARA: Sugrađani uživaju u novom ambijentu! (FOTO)

Neiskorišćene tezge, koje su uklonjene sa drugih pijaca, u cilju racionalizacije troškova, detaljno su pregledane, dotrajali krovovi zamenjeni su novim, a vrata i bočne strane obložene su novim limom

  • 0

Na pijaci "Zvezdara" danas se završava postavljanje restilizovanih tezgi i reorganizacija pijačnog platoa koja podrazumeva šire prolaze između tezgi i bolju prohodnost kroz pijacu.

Neiskorišćene tezge, koje su uklonjene sa drugih pijaca, u cilju racionalizacije troškova, detaljno su pregledane, dotrajali krovovi zamenjeni su novim, a vrata i bočne strane obložene su  novim limom. Nakon višedecenijskog neulaganja, tokom 2016. godine, na pijaci "Zvezdara" izvršeno je asfaltiranje pijačnog platoa, a u mlečnoj hali obavljeni su molersko-farbarski radovi i opremljeno je 25 novih rashladnih vitrina sa po dva prodajna mesta.

Foto: Promo Foto: Promo

JKP "Gradske pijace" i u 2017. godini, nastavile su sa trendom investicija koji za cilj ima uređenje i rekonstrukciju beogradskih pijaca pretvarajući ih u centre trgovine hranom po uzoru na najbolje svetske i evropske pijace, te je pijaca "Zvezdara" samo jedna u nizu koja je dobila novi izgled.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA