Uđite u avion budućnosti: Istovremeno pijete vino, gledate TV i u nebo kroz otvoreni krov (FOTO) (VIDEO)

Erbas ACJ319Neo je dizajnirala italijanska kompanija Pagani Automomobili, koji su za izradu aviona koristili specijalne materijale kakvi do sada nisu korišćeni ni u jednoj drugoj letelici

  • 4

Erbas je predstavio novi avion sa specijalnim Infinito kabinom i posebnim ekranima na krovu koji će prikazivati nebo izvan letelice, pa će putnici moći da uživaju u spektakularnom pogledu.

Predstavljen najveći avion na svetu: Krila su mu dugačka 117 metara i koristiće se za nešto što do sada nije bilo moguće!

Pored toga što će ekrani u letelici moći da prikazuju nebo i okolinu u kojoj se ona nalazi, oni će takođe moći da prikazuju i druge slike pritiskom na specijalno dugme.

Foto: Profimedia/Ferrari Foto: Profimedia/Ferrari

Zbog nesvakidašnjeg dizajna letelice putnici će imati utisak da između njih i neba nema nikakvih zidova.

Foto: Profimedia/Ferrari Foto: Profimedia/Ferrari

Erbas ACJ319Neo je dizajnirala italijanska kompanija Pagani Automomobili, koji su za izradu aviona koristili specijalne materijale kakvi do sada nisu korišćeni ni u jednoj drugoj letelici. Naime, ovaj avion je napravljen od CarboTitaniuma, legure super-izdržljivih ugljeničnih vlakana i titanijuma.

Foto: Profimedia/Ferrari Foto: Profimedia/Ferrari

Unutrašnjost aviona ukrašena je kožnim tepisima i drvenim podom, a tvorci ističu da je kombinacija umetnosti i nauke kojom ova letelica odiše potekla još od Leonarda Da Vinčija.

Erbas ACJ319Neo može da prevozi osam putnika i može da pređe 12.500 kilometara za 15 sati.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA