• 2

Hitno vam treba KEŠ? Evo u kojoj banci je povoljna kamata

Vreme praznika je pred nama i mnogima nedostaje ona "dodatna" plata koja bi pokrila troškove za ove prilike. Rešenje postoji. Istraživali smo koja banka trenutno ima veoma povoljne kamatne stope za keš kredite

  • 2

Među najpovoljnijim keš kreditima na tržištu su krediti Sosijete ženeral banke. Ova banka je poznata kao dobar poznavalac potreba svojih klijenata, ističe Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije Mreže i dodaje da se Sosijete ženeral trudi da, uz odgovarajuću podršku i ekspertizu, ponudi ne samo proizvode i usluge koji ispunjavaju zahteve klijenata, nego da idu korak napred, omogućavajući da što lakše dođu do proizvoda i usluga.

Kako podići keš kredit?

Najjednostavnije bi bilo od kuće, sa radnog mesta ili bilo gde da je vama jednostavnije. Sosijete ženeral je lansirala prvu onlajn ekspozituru koja vam omogućava da upravo podignete keš kredit bez odlaska u banku, a dovoljno je samo da imate računar, internet i kvalifikovani digitalni potpis u vašoj ličnoj karti. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili vam treba podrška prilikom odobrenja keš kredita, možete da konsultujete onlajn bankara putem video poziva koji vam je dostupan i van radnog vremena eskpozitura.

Kolike su kamatne stope i zašto je Sosijete ženeral ponudila povoljne keš kredite?

Sosijete ženeral napravila je specijalnu ponudu kratkoročnih dinarskih gotovinskih kredita za klijente sa prijemom zarade u Banci i za klijente koji ne primaju zaradu u Banci, sa fiksnom kamatom. Nova kamatna stopa na ove kredite iznosi 4,95% godišnje, fiksno. Kamatne stope na zajmove iz čisto dinarskih izvora se snižavaju kao posledica kretanja na tržištu, pre svega daljim snižavanjem referentne kamate Narodne banke Srbije. Niža referentna kamata uvek najpre utiče na mesečne rate korisnika dinarskih kredita sa promenljivom kamatom, ali s obzirom na to da se trend njenog snižavanja nastavio kroz duži vremenski period, pozitivni trend se odražava i na cenu zajmova sa fiksnom kamatnom stopom.

Šta bankari Sosijete ženeral savetuju?

Da bezbrižno dočekate predstojeće praznike i da se ne prezadužujete, odnosno da keš kredite zatražite samo u situacijama kada vam je novac potreban za konkretne namene.

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    Ne zaduzujte se ljudi najlaksa robija sadasnjeg vremena.

  • Anja

    Najbolja banka ,Vrbas.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima