≫ 

POŠTA ZA PONOS: Renovirana ekspozitura u Aranđelovcu, u zgradi staroj čitav vek (FOTO)

Ova pošta je smeštena u zgradi koja predstavlja zaštićeno kulturno dobro. U renoviranje je uloženo više od 50 miliona dinara

  • 1

Posle četiri godine detaljnog renoviranja ponovo je na raspolaganju korisnicima pošta 34300 Aranđelovac. Danas je ovu poštu obišla Mira Petrović, vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije”.

NOVA DIREKTORKA ZA NOVI REKORD: Pošta Srbije donela državi dobit od čak 3,5 milijarde!

Foto: Pošta Srbije

Ova pošta je smeštena u zgradi koja je stara gotovo pun vek i predstavlja zaštićeno kulturno dobro. U renoviranje je uloženo više od 50 miliona dinara.

U "Poštama Srbije" veruju da će to biti podstrek i za lokalne vlasti u Aranđelovcu da uređuju fasade važnih objekata.

Foto: Pošta Srbije

- Uradili smo veliku stvar. U ovom reprezentativnom objektu sada su i uslovi za rad i ambijent za korisnike na evropskom nivou. Vodili smo računa i o osobama sa invaliditetom, za koje je postavljen namenski lift radi lakšeg pristupa našim uslugama. Radimo sve što možemo da kvalitet života naših građana bude bolji i ove godine nam je u planu da adaptiramo 55 pošta širom Srbije - rekla je Mira Petrović.

Foto: Pošta Srbije

Ona je dodala da će sledeće nedelje početi sa radom izdvojen poštanski šalter u zgradi suda u Aranđelovcu.

U pošti 34300 Aranđelovac zaposleno je 37 radnika. Osim što uslužuju korisnike na osam šaltera, zaduženi su i za dostavu na 12 rejona pismonosne i tri reona specijalizovane dostave.

Radovi su obuhvatili kompletnu adaptaciju 550 kvadratnih metara enterijera, sređivanje fasade, kao i saniranje oštećene krovne konstrukcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    6. avgust 2017 | 10:55

    Renovirajte bolnice,narodne kuhinje,škole,a ne pošte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA