Iz Beograda uskoro let za još jednu atraktivnu destinaciju

Poslednji put Beograd je sa Indijom bio povezan vazdušnom linijom tokom osamdesetih godina prošlog veka kada je JAT imao redovnu liniju sa Kalkutom

  • 0
Akcija Sat za našu planetu - Nju Delhi Foto: Tanjug/AP

Premijerka u Vladi Srbije, Ana Brnabić, izjavila je da Vlada pregovara o uvođenju redovne aviolinije između Beograda i indijske prestonice, Nju Delhija, prenosi Wisebroker.

Izložba Etnografskog muzeja otvorena u Nju Delhiju

Ona je dodala da bi ovi letovi predstavljali prirodan sled stvari u povezivanju naše zemlje sa strateški važnim tržištima, nakon što je prošle godine uspostavljena linija ka Njujorku, a od septembra kreću letovi ka Pekingu.

Premijerka nije nagovestila čiji bi operater leteo na ovim linijama.

Srbija i Indija su u martu ove godine revidirale sporazum o vazdušnom saobraćaju. Prema tom ugovoru, indijske aviokompanije mogu leteti do bilo kog aerodroma u Srbiji, dok srpski avioprevoznici mogu leteti do četiri destinacije, uključujući Nju Delhi i Mumbaj.

Poslednji put Beograd je sa Indijom bio povezan vazdušnom linijom tokom osamdesetih godina prošlog veka kada je JAT imao redovnu liniju sa Kalkutom, piše Wisebroker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA