≫ 

Societe Generale premijera – nove debitne Mastercard kartice i unapređeni paketi proizvoda i usluga

Uvođenje ove tri nove kartice je ujedno premijera Mastercard beskontaktne tehnologije u Societe Generale banci

  • 1

Societe Generale banka (Sosijete ženeral) svojim postojećim klijentima i onima koji to tek planiraju da postanu, u okviru unapređenih paketa i usluga nudi i tri nove beskontaktne Mastercard debitne kartice – standardne, zlatne i platinaste

Nove beskontaktne platne kartice – Debit Mastercard, Debit Mastercard Gold i Debit Mastercard Platinum omogućavaju korisnicima podizanje novca i plaćanje roba i usluga u zemlji, inostranstvu, ali i na internetu brzo, jednostavno i uz brojne pogodnosti, poput popusta u okviru SoGe svet programa, ličnog i porodičnog putnog osiguranja za korisnike Platinum kartice, kao i popuste iz Mastercard Premium programa u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini za korisnike Gold i Platinum kartice.

Foto: Promo

Uvođenje ove tri nove kartice je ujedno premijera Mastercard beskontaktne tehnologije u Societe Generale banci. Mastercard beskontaktna plaćanja se obavljaju brzo i sigurno jednostavnim prislanjanjem kartice na beskontaktni čitač.

Ova moderna plaćanja se baziraju na čip tehnologiji, zahvaljujući kojoj se za svaku transakciju kreira jedinstveni kod koji se ne može upotrebiti prilikom neke druge transakcije, a dodatni nivo zaštite predstavlja i činjenica da tokom plaćanja kartica ostaje u rukama korisnika. Za iznose do 1.500 dinara, nije potrebno unositi PIN kod, zbog čega je ova vrsta plaćanja idealna za transakcije na prodajnim mestima kao što su supermarketi, restorani, benzinske pumpe i slično.

Foto: Promo

Societe Generale je jedina banka u Srbiji koja korisnicima omogućava da sami odrede visinu mesečnog troška održavanja paketa. Jednostavno, korišćenjem kartice cena paketa može biti 50 odsto niža ili potpuno besplatna.

Da bi postali korisnici najsavremenijih debitnih Mastercard beskontaktnih kartica Societe Generale, potrebno je da klijenti podnesu zahtev za otvaranje računa u bilo kojoj od 93 ekspoziture banke širom Srbije. Postojeći klijenti Societe Generale banke trebalo bi da se obrate svom ličnom bankaru u vezi sa detaljima oko preuzimanja nove kartice.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA