7.000 ljudi i dalje čeka na registraciju polovnih vozila: Četvrtak bi mogao da bude dan odluke

Kolaps sa registracijom uvezenih vozila koji traje više od 20 dana mogao bi već sutra da bude rešen na sednici Vlade Srbije

  • 0
Auto mehanicar, Vozačka dozvola, dinari, pare, novac

Foto: A. Nalbantjan

Čak 7.000 građana čeka da registruje vozila jer Agencija za bezbednost saobraćaja zbog isteka mandata direktora ne izdaje potvrde potrebne za njihovu registraciju. Kako Telegraf.rs saznaje, ovaj haos koji traje više od 20 dana trebalo bi već sutra da bude rešen na sednici Vlade Srbije.

U Srbiji trenutno nije moguće registrovati uvezene automobile, hiljade vozača očajno: Zbog promene direktora ne zna se dokle će sve da stoji

Šta znače oznake na biometrijskoj saobraćajnoj dozvoli

Kolaps su Agenciji za bezbednost saobraćaja  nastao je 28. jula kada je istekao mandat direktorki Jasmini Milošević, a nije izabaran drugi. Zbog toga vlasnici uvezenih automobila ne mogu da registruju vozila

RADNICI NEMAJU NI POTPISE ZA ODMORE

- Imamo oko 7.000 predmeta građana koji čekaju na registraciju. Građani su u problemu jer Vlada ne donosi odluku, a mi smo regularno predali predlog - kažu u Agenciji za bezbednost saobraćaja za naš portal.

Prema našim saznanjima, zbog toga što Agencija nema direktora, u problemu su i zaposleni u njioj. Radnici ne primaju plate, nemaju potpis za odmore, niti za bilo kakav nalog.

Foto-montaža: Telegraf, Wikimedia/Arnand Kaufmann

- Ništa se još ne zna, ali sutra je sednica Vlade i mi se nadamo da će se sutra sve rešiti - navode zaposleni u Agenciji.

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA